Inpakwijze

PJ Smit

Via internet op zoek naar saddle soap, kwam ik bij The ShoeCare-Shop uit. Ik mis echter informatie over de precieze ingrediënten van het gevoerde merk (Saphir) saddle soap. Ik wil bijvoorbeeld weten... Via internet op zoek naar saddle soap, kwam ik bij The ShoeCare-Shop uit. Ik mis echter informatie over de precieze ingrediënten van het gevoerde merk (Saphir) saddle soap. Ik wil bijvoorbeeld weten of het daadwerkelijk geheel loogvrij is. Er staat nu op glycerinebasis.

Goede spullen.

Joanne

I really love the handwritten note to say thank you for shopping. Also the booklet on how to care for your shoes.

Tom Cumps

Klant

kwaliteitsvolle bestelling

Prima website snelle levering

Goed.

Leuke website, mooie opmaak.

Peter

Geweldig! Keurig, mooi en verzorgd verpakt en zeer uitvoerig gedocumenteerd.

Gelikt, alles klopt gewoon!

André de Jong

Uitstekende producten van Saphir , dit is de tweede keer dat ik er bestel , ben erg tevreden ,snel geleverd, goede advies bij de producten in de vorm van een foldertje (hoe te gebruiken ),

zeer goede producten

Joey

Snelle levering en top producten!

Rob De Graaff

Zeer positief in de uitvoering van de bestelling. Ook de met de handgeschreven kaart ervaarde ik als speciaal.

Het bestelde materiaal was kwalitatief mooier dan ik verwachtte. Er wordt zorg besteed aan de bestelling.

MJ

Een zeer toegankelijk en klantvriendelijk bedrijf dat meedenkt met de wensen van de klant en dan voor een snelle uiterst zorgvuldige levering zorgt

Zeer snelle, persoonlijke en vriendelijke reactie bij vragen