Inpakwijze

Handige en duidelijke site met zeer veel bruikbare informatie. Vlotte levering met een leuke handgeschreven attentie waardoor je toch de persoonlijke sfeer ervaart die vele webshops ontbreken.

Ruime keuze en vlotte uitleg.

Raymond Lisman

Sublieme support, berichtgeving en persoonlijke afhandeling van aankoop.

Vrijwel alle core aspecten van online winkelen zijn bij uw bedrijf sterk vertegenwoordigd

Mooie produkten van een goede kwaliteit en snel geleverd!

I. Koroglu

Over het algemeen tevreden met de bestelling.
Twee verbeterpunten:
Over het algemeen tevreden met de bestelling.
Twee verbeterpunten:
1. Tel. bereikbaarheid klantenservice. Eerste keer geen Nederlandssprekende persoon tweede keer werd een lange tijd niet opgenomen.
2. Na de bestellingsbevestigingsmail een overbodige mail ontvangen met de medeling dat de artikelen voor mij bewaard zijn omdat
Ik op de site interesse had getoond. Ik had echter het artikel toen al gekocht en betaald.

Zie begin reaktie

Wat spullen besteld. ;-)

Select maar redelijk compleet product aanbod, veel relevante toegevoegde informatie. Wekt vertrouwen.

Heijkoop & Fernández

Een echte aanrader voor echte liefhebbers van goed onderhouden schoenen! Stijlvolle zaak en overzichtelijke website!

De eigenaren weten waarover ze het hebben. Ze houden echt van mooie herenschoenen en hebben de markt goed onderzocht.
Ik baal ervan dat ik zelf niet op het idee van schoenspanners ben...
Ik baal ervan dat ik zelf niet op het idee van schoenspanners ben gekomen! Op het juiste moment een gat in de markt vinden is briljant!

Peter ten Haken

Mooi assortiment, duidelijke site, faire prijzen, precies wat ik zocht.

Mooi assortiment, duidelijke site, faire prijzen, precies wat ik zocht.

Jeroen Bartels

Mooie website, mooie producten. Post NL is een vreselijk transportbedrijf, voor de Belgische markt kan ik u aanraden een betere transporteur te zoeken. Alleen nog maar slechte ervaringen mee gehad.... Mooie website, mooie producten. Post NL is een vreselijk transportbedrijf, voor de Belgische markt kan ik u aanraden een betere transporteur te zoeken. Alleen nog maar slechte ervaringen mee gehad. Ik heb het product tot op heden nog niet ontvangen. Post NL zou hier geweest zijn, maar we zouden gesloten geweest zijn. Wij zijn een bedrijf met openingsuren van 06u 's morgens tot 19u 's avonds. Zij geven aan om hier 24/12 rond 10u in de voormiddag geweest te zijn, dan is hier ongeveer 20 man aanwezig.

Mijn zoon zal zijn pakje pas vanavond krijgen, maar over de service ben ik méér dan tevreden!

De schoenspanners zien er prachtig uit, idem voor het meegeleverde ts. Het pakje is in een mum van tijd geleverd. Ik wachtte nog op de verzendingsmail en het pakje was er al. Die mail is trouwens... De schoenspanners zien er prachtig uit, idem voor het meegeleverde ts. Het pakje is in een mum van tijd geleverd. Ik wachtte nog op de verzendingsmail en het pakje was er al. Die mail is trouwens niet verstuurd, dacht ik.