Inpakwijze

Ik heb nog maar één bestelling geplaatst bij dit bedrijf en dit is uitstekend verlopen .

Prima.

Goede ervaring, echter een minpunt dat niet duidelijk gevonden kan worden hoe we de aflevering via een afhaalpunt kunnen laten verlopen ipv thuis. Voor mijeen reden om niet meer bij jullie te... Goede ervaring, echter een minpunt dat niet duidelijk gevonden kan worden hoe we de aflevering via een afhaalpunt kunnen laten verlopen ipv thuis. Voor mijeen reden om niet meer bij jullie te bestellen. Ik wil alleen pakketten afhalen op een tijdstip dat het mij uitkomt.

Vee producten voor schoenliefhebbers

Zeer goed

Bij het retour zenden goed op de hoogte gehouden.
Een mailtje gekregen dat de retourzending was binnengekomen
Een voorbeeld voor andere webshop's

Bestelling schoenspanners

Tom Delsink

Ik was op zoek naar een setje om mijn leren schoenen te onderhouden, en eigenlijk kwam ik al snel bij the shoecare-shop uit, de prijs was prima en de site zag er betrauwbaar en professioneel uit.... Ik was op zoek naar een setje om mijn leren schoenen te onderhouden, en eigenlijk kwam ik al snel bij the shoecare-shop uit, de prijs was prima en de site zag er betrauwbaar en professioneel uit. Achteraf zeer tevreden over de producten, mijn schoenen zien er weer als nieuw uit! Ook vond ik het bijgevoegde kaartje met text achterop best heel tof, ga zo door!

Duidelijk en professioneel

Wederom Prima ervaring

Alle

Arnout

Service en levering zoals op de website wordt beloofd.

Snelle afhandeling van bestelling, die vervolgens snel en goed verpakt wordt bezorgd.