Inpakwijze

Shoelace

Goed. Bestelling snel geleverd.

Goed. Bestelling snel geleverd.

Henk K

Prima geregeld!

Prima geregeld!

Hugo RUYS

Zo moet een webshop zijn.

Zeer vlotte afhandeling van de bestelling.

d

Top organisatie met perfecte aftersales!

Klantvriendelijkheid is de absolute key!

Patsy

Gemakkelijk bestellen, vlotte levering, maar niettegenstaande prijsdaling van de verzendingskosten voor België toch nog duur. Gemiddelde prijs ligt tussen 4,95 euro en 6,95 euro. Jullie vragen nog... Gemakkelijk bestellen, vlotte levering, maar niettegenstaande prijsdaling van de verzendingskosten voor België toch nog duur. Gemiddelde prijs ligt tussen 4,95 euro en 6,95 euro. Jullie vragen nog meer dan 8 euro ! Verzending via de post is interessanter: bij niet thuis afhalen in postpunt, met Fedex ligt dat moeilijker.

Ingrid van den Boom

Prima service en snelle levering

prima service en snelle levering

Hebrert Fikkers

Ik heb enkele artikelen besteld via internet die er heel snel waren en deze zijn van zeer goede kwaliteit voor zover ik dat kan beoordelen.

Tevreden klant

Perfecte service. Goede telefonische info mbt producten vooraf. Voor 12.00 uur besteld en de volgende dag geleverd. Met name cederhouten schoenspanners van mooie kwaliteit voor een gunstige prijs.

Snelheid van levering

Snelle service, goede uitleg

ik belde voor informatie maar er was niemand aanwezig men belde mij later terug, dat is prettig

Koelewijn

Prima site, goede spukllenm