Inpakwijze

Let op mensen, retouren is mogelijk maar je bent wel € 9.45 kwijt aan de verzendkosten totaal en de spanners met een biefstukje en lange veer er na zijn veel te lang voor de maat die wordt aan... Let op mensen, retouren is mogelijk maar je bent wel € 9.45 kwijt aan de verzendkosten totaal en de spanners met een biefstukje en lange veer er na zijn veel te lang voor de maat die wordt aan gegeven
Ik heb maat 39 en op de schoenspanner staat 37/39 maar de veer is veel te lang die komt met een enkellaarsje boven de rand uit wat er voor zorgt dat de achter kant van je schoen uit zijn verband gedrukt wordt omdat de veer niet in de hak past
Ik ben zwaar ontevreden

Via Google ontdekt. Mooie website , makkelijke navigatie.

Bieden bulkkorting aan.

Pascal

Snelle service ,breed assortiment, goede informatievoorziening dmv instructie video's

Macawe-Projecten

Fijn om hier te kopen 👍👍👍

Eerst gebeld mbt aankoop, uitgebreid info gehad, heel vrijbijvend maar met ziel verteld. Heel fijn.

Janic Grond

We kochten een wooden two-way shoe stretcher van Dasco en hebben onze eerste schoen al op maat gemaakt. Mijn vrouw heeft last van een pijnlijke hallux valgus (dikke teen knobbel) en kan bijna geen... We kochten een wooden two-way shoe stretcher van Dasco en hebben onze eerste schoen al op maat gemaakt. Mijn vrouw heeft last van een pijnlijke hallux valgus (dikke teen knobbel) en kan bijna geen passende schoenen vinden en zeker geen leuke schoenen. De eerste schoen past nu wel. Het lijkt erop dat we de kast vol ongebruikte schoenen nu eindelijk kunnen gaan gebruiken.

Goede beschrijving, vlotte service en kwalitatiefvol product.

Een mooie website met een groot assortiment premium shoecare artikelen! Ik vond er direct was ik zocht. De Sinterklaaskorting was ook nog eens mooi meegenomen. :-)

- Snelle levering;
- Artikelen waren netjes en compact verpakt;
- Mooi dat er een handig boekje met shoecare tips bij de bestelling zat.

Aangenaam

Vriendelijk te woord gestaan na een vraag over de bestelling.