Inpakwijze

Crist ten Veen

Uitstekend. Ik heb deelgenomen aan de workshop schoenpoetsen. Erg leuk dit contact.

Niets in het bijzonder. je bestelt iets en het word de volgende dag netjes bezorgd.
Zie verder mijn verbeterpunten.

c.houdkamp

Prima, goed geholpen en snelle levering

Kwaliteit en zie boven

Luigi

Prima, snelle levering

goede prijs-kwaliteit

Simpel, mooi en goed assortiment

Chris Hendriks

Heb het bestelden snel en goed verpakt gekregen

Raimund L

Eenvoudige bestelmethode. Duidelijk en goede service.

Eenvoudige bestelmethode. Duidelijk en goede service.

In eerste instantie was een deel van mijn order verkeerd geleverd en een ander product had minimale schade. Na contact is dit echter snel en goed opgelost. Ik zal er weer aankopen doen.

Goed advies per telefoon en ook een goede afhandeling van issues.

Mooie duidelijke website. Met aandacht gemaakt. Goeie snelle levering.

Persoonlijke boodschap bij de bestelling blijft leuk. Beetje veel papier alleen( kaartjes krant€

Redelijk

Reactie snelheid per e-mail is snel.

Brian K.

Netjes verzorgde webwinkel met voldoende informatie over de aangeboden producten, zodat het shoppen wat makkelijker wordt.

Contact via social media verloopt snel en duidelijk, dit maakte mijn keuze wat makkelijker.

Rob Koopman

Prettig, ik ontving het bestelde erg snel, het was goed verpakt, er werd geleverd wat ik had besteld.
Bovendien werd er een leuke gazette en een kaartje met persoonlijke boodschap meegestuurd. Leuk om zoveel aandacht te ontvangen voor zo'n kleine bestelling.

Is gewoon een goed in elkaar stekende website die alternatieven biedt, als je net zoals ik iets zocht op het gebied van shoe care, dan moet je gewoon iets kopen.