Wel snelle levering, tevens snelle reactie m.b.t. retourneren betreft. Erg duidelijk wat je dient te doen daarvoor. Zeker een aanrader dit bedrijf.
Darwin Jansen
Hele keurige en nette service
Erika
Snel, duidelijk en overzichtelijk. En precies zoals op de site wordt aangegeven. Keurig netjes verpakt. Superfijn om zo’n mooi Kado te kunnen geven en onze dochter zo blij te zien!
Marlou
Makkelijk besteld en snel geleverd!
Mirella
Goed bedrijf mooie horloges
Tessa Van Schaik
Top producten voor een goede prijs! Tevens worden de producten snel geleverd. Ik ben zeer tevreden.
Yasmina
Top service! Al 3 x wat besteld, na een paar dagen meteen in huis!
Elif
?k had een horloge besteld voor mijn broer. Hij wou iets anders in de plaats daarom moest ik jammer genoeg retourneren en dit gebeurde zonder verzendkosten. Ik vind de service en dit bedrijf zeer...?k had een horloge besteld voor mijn broer. Hij wou iets anders in de plaats daarom moest ik jammer genoeg retourneren en dit gebeurde zonder verzendkosten. Ik vind de service en dit bedrijf zeer vriendelijk en aangenaam! Dankjewel voor betrouwbaarheid.
shahd ahmed
Diandra Van den broek
Hele snelle levering goed mooi ingepakt en prachtige horloge's