Florian Duut

Goed geïnformeerd snelle levering. Tip voor het retourneren van producten: stuur een retourneringspapier mee met de bestelling kost minder tijd en moeite wanneer het product niet naar verwachting is... Goed geïnformeerd snelle levering. Tip voor het retourneren van producten: stuur een retourneringspapier mee met de bestelling kost minder tijd en moeite wanneer het product niet naar verwachting is o.i.d

Djayden

Goed en mooi spul

Desire van cleef

Snelle service

Vanessa Van Berkum

Keurig op tijd binnen, netjes verpakt. Product precies zoals verwacht

Kimberly

Goed, snelle levering, mooi horloge!

Clifford Felter

Ik heb voor de eerste keer besteld, maar ik ben dik te vreden. Levering was heel snel gebeurd. En goede kwaliteit Heren horloge en had heel veel korting.

Brahim Achahbar

Het is echt een top bedrijf/(web)winkel.. ik kocht er een armani horloge..wat echt netjes van hun is.. dat je in 3 termijnen kan betalen en heb daar gebruik van gemaakt.. werd netjes via de mail op... Het is echt een top bedrijf/(web)winkel.. ik kocht er een armani horloge..wat echt netjes van hun is.. dat je in 3 termijnen kan betalen en heb daar gebruik van gemaakt.. werd netjes via de mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling.. kreeg een mail met track and trace.. maar die werkte niet.. ik belde naar hun (web)winkel ik werd super vriendelijk te woord gestaan.. en kreeg binnen 5minuten een track and trace die wel werkte.. ga zo door.. jullie hebben mij als vaste klant erbij en ga jullie zeker aanraden.. als iemand of een bekende van mij een horloge zoekt.. en sterkte in deze coronatijd.. jullie verdienen meer dan 5 sterren!!

Hetty Kooijman

Snelle en nette levering en het horloges is zoals op de site vermeld. Erg blij mee.

Serena de Groot

Snelle levering en goed product