Topppp bedrijf! Eerste keer besteld op vrijdag om 16:55 en was zaterdagochtend bezorgd en dat in de drukke kerstperiode. Super prijs, mooie horloge en top service.
Oguz Topuz
Top bedrijf
Betul Duman
Super horloge ontvangen en heel snelle levering. Is verpakt met een mooi doosje. Tijdens de bestelling ben ik vergeten om het adress nummer in te geven. Naar de klantenservice gestuurd op...Super horloge ontvangen en heel snelle levering. Is verpakt met een mooi doosje. Tijdens de bestelling ben ik vergeten om het adress nummer in te geven. Naar de klantenservice gestuurd op vrijdagavond en direct antwoord gehad dat ze het adress aangepast hebben. Vind deze service ongeloofelijk
Tom van Vilsteren
Levering prima. Apparaatje om horlogebandje in te korten is welkome gift van watchshopper. Jammer dat na een dag een van de pushpennetjes los raakte waardoor het horloge niet meer was te dragen....Levering prima. Apparaatje om horlogebandje in te korten is welkome gift van watchshopper. Jammer dat na een dag een van de pushpennetjes los raakte waardoor het horloge niet meer was te dragen. Levering van een nieuwe pushen kost veel tijd
Bahar Yurdagoz
Facebook
Pascal Kruisweg
Een goede ervaring! Product kwam zeer goed verpakt binnen en de levertijd was erg snel ondanks de feestdagen. Prijs/ kwaliteit is ook erg goed en mooie producten.