De producten zijn in het echt nog mooier dan al op de website weergegeven. De prijzen zijn juist en de verpakking is bijna net zo mooi als het horloge zelf.
Marjolein Gras
Top!
Rick
Armani horloge gekocht. Eerst via mail contact gehad hierover. Ze reageren heel snel en netjes. Horloge 1 dag na bestelling binnen en ziet er top uit! Aanrader om te bestellen via deze site!
Karima Benabdella
Goed bedrijf,goede klantenservice,snelle levering, content
Angelique Verra
Super snelle levering
Pauline Cloots
Zeer geweldig bedrijf, het horloge dat ik had besteld voor mijn dochter was snel binnen
CHANTAL BUIL
Prima service
Natalia Czerw
Hello, very nice shopping with that one.
A. Lanters
Mooie website met duidelijke foto's. De door mij bestelde horloge had ik de volgende dag al binnen. Horloge ziet eruit zoals ik had verwacht. Ben er blij mee. Ik kan iedereen aanraden om hier je...Mooie website met duidelijke foto's. De door mij bestelde horloge had ik de volgende dag al binnen. Horloge ziet eruit zoals ik had verwacht. Ben er blij mee. Ik kan iedereen aanraden om hier je Horloge te kopen!
Patricia Peters
Super tevreden: snelle bezorging en goed en mooi product. Voor herhaling vatbaar