Fijne service, alleen klopt informatie niet bij de horloge dat is wel minder! Hierdoor inplaats van een horloge 10ATM een 5ATM gekregen.
Nadia El kadouri
Top service! Binnen de twee dagen had ik men horloge al.
G van Noort
Goed bedrijf. Alleen de bandinkorter is waardeloos. Breekt af voor de band ingekort is.
Albert Singotiko
Redelijke prijzen. Zelf afhaal mogelijk. Jammer dat de winkel medewerker er niet stond op de afgesproken tijd. Een halfuur buiten gewacht.
Joeri Winkelmans
Zeer vriendelijk ook al loopt er iets mis en wordt zonder enig probleem opgelost.
Danny
Erg lange levertijd. Of dit direct of indirect samenhangt met de prestaties van post.nl in Rotterdam blijft voor mij onduidelijk. Wel ben ik steeds snel op de hoogte gehouden van de vertraging.Erg lange levertijd. Of dit direct of indirect samenhangt met de prestaties van post.nl in Rotterdam blijft voor mij onduidelijk. Wel ben ik steeds snel op de hoogte gehouden van de vertraging. De communicatie was wat dat betreft uitstekend. Het produkt werd uiteindelijk in prima staat geleverd.
Edwin Wijnbergen
Tevreden!
Mina
Super snelle service, wauw gewoon. Daarnaast zijn ze ook heel vriendelijk en behulpzaam. Ze verdienen het om in de spotlights te staan!! Beste zaak van Nederland wat betreft horloges