steven nieuwejaers

Super aanbod , vriendelijke en deskundige bediening.

Altijd klaar om advies te geven .

Jolien

Op de website stond dat de hondensnacks op voorraad waren, dit bleek helaas niet te kloppen. De hond is er wel verzot

Onze hond houdt erg veel van bizonsnacks

Yasmine Verdeyen

De bestelling verliep heel vlot en werd snel en correct geleverd

rombouts sven

Zeer goede klantendienst en zeer goede service

symens karolien

Alles is vlot verlopen, de levering was correct

Dennis

Vriendelijke mensen, hele goede service.

Verhaert Vicky

Zeer vriendelijke bediening, worden steeds goed verder geholpen met al onze vragen.

Voor de eerste maal levering diepvries en gewone levering, de gewone levering was oke, met de diepvries hadden we toch een rol die al wat aan het ontdooien was (net aan de rand).

Audenaert Frieda

Glucobest voedingssupplement voor honden,voor soepel en gezond bewegingsapparaat ( inhoud 100 tabletten)

Zeer tevreden,zeker een aanrader...spijtig dat ze het voedingssupplement Glucobest voor soepel en gezond bewegingsapparaat niet in tabletten hebben...enkel in poeder...mijn Bordeaux dog laat haar... Zeer tevreden,zeker een aanrader...spijtig dat ze het voedingssupplement Glucobest voor soepel en gezond bewegingsapparaat niet in tabletten hebben...enkel in poeder...mijn Bordeaux dog laat haar eten staan als de poeder erdoor heen zit,ben spijtig genoeg verplicht om de tabletten op een andere locatie te kopen

Reactie Thedoggyshop.be:

Bedankt voor de feedback Frieda. Wij kunnen altijd de tabletten voor u bestellen hoor dat is geen probleem. Stuur daar gerust een mailtje voor en dan staat het bij de volgende levering voor u klaar... Bedankt voor de feedback Frieda. Wij kunnen altijd de tabletten voor u bestellen hoor dat is geen probleem. Stuur daar gerust een mailtje voor en dan staat het bij de volgende levering voor u klaar in de winkel.

Marie-Rose Verwerft

Zeer tevreden !

Ik ben bijzonder tevreden over deze winkel, klantvriendelijkheid niets op aan te merken, wel integendeel en men verkoopt producten van een zeer hoge kwaliteit ! Mijn hond doet het er meer dan goed... Ik ben bijzonder tevreden over deze winkel, klantvriendelijkheid niets op aan te merken, wel integendeel en men verkoopt producten van een zeer hoge kwaliteit ! Mijn hond doet het er meer dan goed op, daar waar hij in het verleden af en toe kleine gezondheidsprobleempjes had, zijn deze nu volledig van de baan en zijn vacht glanst als nooit tevoren ! Alhoewel de winkel niet zo groot is, wel een uitgebreid assortiment en voor elk wat wils. Van mij dus een dikke pluim !

Krista Benoye

Perfecte service

Bestellingen plaatsen gaat vlot en staan altijd klaar op afgesproken dag.
Fijne ontvangst en perfecte service.