Lynn Janssens

Zeer vlotte service en vriendelijk contact.

Snelle reactie, productkennis en goede prijs-kwaliteit verhouding

evi vereyken

groot assortiment

Tamara Merckx

Zeer positief

Zeer stipte en correcte levering. Ruime kuize

Wat zijn onze verbeterpunten?

Niet alles was op voorraad

jolien gybels

Zeer positief

sterke communicatie

Wat zijn onze verbeterpunten?

op de website is het moeilijk om terug naar vorige te keren indien ik op verder winkelen klik want ik moet telkens van dezelfde voeding verschillende gewichten aankopen.

Lara

Super positieve ervaring, zowel in de winkel als online

Groot aanbod, professionele uitleg, eerlijke prijs

Steffie VM

Wanneer ik online bestel voor diepvriesvervoer werd dit altijd correct en op het beloofde tijdstip geleverd. Mijn bestelling was telkens volledig.
Indien er iets niet meer voorradig bleek...
Indien er iets niet meer voorradig bleek tussen moment van bestellen en het klaarmaken van de bestelling, werd dit duidelijk gemeld en werden er verschillen alternatieven aangeboden. Ik kon kiezen tussen een alternatief product, een tegoed of zelfs terugbetaling. Ik koos voor tegoed op mijn klantenkaart en dit werd zeer snel in orde gebracht.
Indien er toch vragen zijn, zijn ze makkelijk telefonisch bereikbaar.

- Levering (correct en zoals beloofd)
- Duidelijke en goede communicatie
- Uitstekende klantenservice
- Ruim aanbod

Wat zijn onze verbeterpunten?

De webshop is nog niet zo mobile friendly. Vooral wanneer je zeer veel verschillende producten wil toevoegen.
Op desktop werkt hij dan wel zeer duidelijk, dus is maar een klein issue.

Daphni kox

Ik ben 1st in de winkel zelf geweest en daar geven ze goed advies voor je huisdier , daarna heb ik ook online besteld en dit ging zeer vlot .

Veel keuze . Goed advies , vriendelijk . Mogelijk om online te bestellen en het word ook snel geleverd .

Wat zijn onze verbeterpunten?

Tot hier toe heb ik nog geen verbeterpunten alles is in orde voor mij doe vooral zo verder

Flavie

Van dag 1 ben ik altijd heel vriendelijk en hulpvaardig ontvangen. Na 5 jaar is dit nog steeds onveranderd, bij elke vraag krijg ik nog steeds een hulpvaardig antwoord. Ook voor een gezellige babbel... Van dag 1 ben ik altijd heel vriendelijk en hulpvaardig ontvangen. Na 5 jaar is dit nog steeds onveranderd, bij elke vraag krijg ik nog steeds een hulpvaardig antwoord. Ook voor een gezellige babbel wordt er tijd genomen (behalve als het druk is natuurlijk).
Bedankt Greet en co voor jullie vriendelijkheid.

Vriendelijk, hulpvaardig en grote kennis van zaken

???

Lemmens Luc

Dit bedrijf levert wat ze beloven en op de tijd dat ze zeggen. Als je mailt of belt omtrent een vraag of probleem, leggen ze het verstaanbaar en vriendelijk uit.

Klantvriendelijk, nakomen wat ze beloven, snelle levering

Voorlopig geen enkele

Gwen Clais

Altijd goede ervaring, zie onderstaand bij sterke punten

Uitgebreide keuze aan kwaliteitsproducten, vriendelijke medewerkers met uitstekende kennis van de producten. Prima werkwijze voor de online shop en collect.

Wat zijn onze verbeterpunten?

Voor zover ik kan beoordelen, geen.