An

De nr één in kwaliteitsvol hondenvoer

Topproducten

Kim Desaever

Zeer vriendelijk, altijd behulpzaam, goede service

veel keuze, veel info, goede service

Marco Van gelder

Goeie service, altyd correct ,en die graris proevertjes vind ik wel leuk

Jan V

Snelle service, kennis van zaken.

Zeer goed op de hoogte van "gezonde" voeding voor honden.

Petra Voeten

Snelle en correcte service. Makkelijk om op die manier iets te bestellen.

Kathleen

Ik ben reeds jaren klant bij The doggyshop! Wat ik enorm waardeer aan deze winkel is dat de eigenares ook mee in de winkel staat. De raad en informatie die zij mij door de jaren heen al gegeven... Ik ben reeds jaren klant bij The doggyshop! Wat ik enorm waardeer aan deze winkel is dat de eigenares ook mee in de winkel staat. De raad en informatie die zij mij door de jaren heen al gegeven heeft ivm voeding voor mijn honden is van onschatbare waarde ! Daarom wil ik jullie extra in de bloemetjes zetten en bedanken voor jullie klantvriendelijkheid !

Professioneel, zeer klantvriendelijkheid en hulpvaardig

lies rowie

Sinds enkele maanden bestellen wij onze hondenvoeding (canis purus) online omdat we niet tevreden waren van "the doggy shop" in Boechout. Wij kochten altijd 3 zakken van 15 kg tegelijk. Deze liggen... Sinds enkele maanden bestellen wij onze hondenvoeding (canis purus) online omdat we niet tevreden waren van "the doggy shop" in Boechout. Wij kochten altijd 3 zakken van 15 kg tegelijk. Deze liggen achteraan in de winkel en moesten we zelf één voor één naar voor sleuren. Er zijn nl. geen karretjes beschikbaar voor deze grote hoeveelheden. Na betaling moesten we ze ook nog eens één voor één naar de auto sleuren, zelfs de deur open houden doen ze niet. Voor klantvriendelijkheid een dikke nul. De laatste keer dat ik er geweest ben stond er een chique mevrouw (met blijkbaar een dikke auto) in de winkel en zij werd wel geholpen om haar gerief naar de auto te brengen. Toen heb ik beslist om naar het merk canis purus te zoeken op internet. Nu worden de zakken aan de deur afgezet EN er zit in elke doos een cadeautje...SUPER dus.

Geen, integendeel!

Reactie Thedoggyshop.be:

Beste Lies,
Beste Lies,
Wat jammer om deze feedback te lezen, er staat namelijk steeds iemand van ons team klaar om te helpen, er is ook een karretje aanwezig in de winkel dat steeds gebruikt kan/mag worden.
Met welke auto onze klanten rijden, daar zijn we niet echt mee bezig, wij appreciëren elke klant die bij ons komt, ongeacht met welke auto ze rijden.
Het vreemde van deze feedback is wel dat we nergens in ons klantenbestand uw naam of emailadres kunnen terug vinden.
Ik wens u alvast een fijn weekend.
Vriendelijke groeten
Greet

debbie mistiaen

Heel tevreden over het aanbod en snelle levering

Altijd extra tractatie

Van den broeck

Correcte leveringstijd

Online en toch persoonlijk

Kim Bultinck

Super goeie, vriendelijke service! Top kwaliteit producten! Elke vraag wordt even vriendelijk en snel beantwoord.

De vriendelijke service en bereidwilligheid om je te helpen met bestelling, info over producten en leveringen is echt geweldig!