Nathalie

Prima!

Controle op bestellingen

Ann Janssens

Ruim aanbod van goede kwaliteit KVV. Verzorgde service.

Ruime keuze van KVV. Ruime keuze van afhaalpunten.

Vanessa Vanhoegaerden

Het is de eerste keer dat ik bij thedoggyshop bestel en ik heb er zeker geen slechte ervaring mee. De bestelling ging heel vlot, het was duidelijk voor mij (ik ben doorgaans geen internetbesteller... Het is de eerste keer dat ik bij thedoggyshop bestel en ik heb er zeker geen slechte ervaring mee. De bestelling ging heel vlot, het was duidelijk voor mij (ik ben doorgaans geen internetbesteller ;-) en de levering was ook stipt! dank u :-)))

Ik was vooral op zoek naar natuurvoeding voor honden en is zeer moeilijk te krijgen vind ik.

Tamara Verbieren & Geert Laeremans - BELGIAN SCENT ACADEMY

Advies en aankoop honden en katten voeding

heel grondige kennis van alles wat betreft voeding voor dieren

Thibaut Dieltjens

Goede, vriendelijke service. Indien iets niet in voorraad blijk te zijn, kan de bestelling steeds via overleg worden aangepast.

Goed productgamma. Vriendelijke service. Flexibel.

Van Egdom Ingrid

Ik ben een zeer tevreden klant.Mijn bestelling wordt steeds correct nageleefd en is altijd zorgzaam verpakt!

Rika van der Sloot

Goede service en snelle levering.

Kelly Van Den Houte

Eerste bestelling aan huis (diepvriesvoeding): perfect nagekomen afspraak, duidelijke uitleg via mail bekomen. Blijft mijn Carnivoer leverancier.

Levering aan huis van diepvriesproducten na afspraak

De Witte Maarten

Het bedrijf levert een correcte service, is te vertrouwen en verdient daardoor zéér zeker aanbevolen te worden.

Levering en opvolging altijd nauwgezet. Tot nu toe enkel goede ervaring op gedaan.

Willaert Daphné

Een super goeie service, alsook bij het afhaalpunt die ik heb gebruikt

Mooi ingedeelde website waar je alles makkelijk terug vindt