Arlette Van Extergem

Intuitive website, zeer vlugge levering , top !

Vlugge afhandeling en levering, uitstekend !

dirk

Snelle en correcte levering!! Aangenaam om een kerstgeschenkje te ontvangen voor mijn hond.
Klantenkaart is ook pluspunt. Geen leveringskosten vanaf bepaald bedrag.
Zeker en vast...
Klantenkaart is ook pluspunt. Geen leveringskosten vanaf bepaald bedrag.
Zeker en vast aanrader. Ik ben zeer tevreden klant

Je wordt constant op de hoogte gebracht ivm je status van de bestelling.
Zeer vriendelijke omgang in mails.

Bart Loodts

Levering op tijd en volgens afspraak. Producten van goede kwaliteit. Hondjes smullen er goed van.

Ann Janssens

Heel tevreden over service en kwaliteit.
Contact tussen verkoper en klant kan beter.

Kelly Torfs

Voordien altijd goede service in de winkel. Duidelijke uitleg indien gewenst.
Voordien altijd goede service in de winkel. Duidelijke uitleg indien gewenst.
Nu eerste maal thuis levering wegens tijd tekort. Ging heel vlot. Goed dat je vooraf ongeveer een indicatie van het uur krijgt zodat je niet heel de dag moet thuis blijven.

In winkel sterke punten contact met de klanten
thuislevering: makkelijk en duidelijk op site

saskia

Goed bedrijf met behoorlijke kwaliteitsvoeding

Reactie Thedoggyshop.be:

Beste Saskia,
Bedankt voor uw feedback.
Beste Saskia,
Bedankt voor uw feedback.
Het is inderdaad zo dat we een "buffer" voorzien in de verpakking zodat de producten heel toekomen bij onze klanten, de koerierdiensten zijn niet altijd zo voorzichtig met de pakjes, dus dat is echt wel nodig.
We gebruiken hiervoor de plastic waarin onze goederen verpakt zitten als ze van bij onze leveranciers komen, dus we herbruiken de verpakking waardoor we toch aan het milieu denken.
Mocht je bij een volgende bestelling liever hebben dat we geen "buffer" gebruiken mag je dat altijd meegeven bij opmerkingen, dan doen we niets bij in de doos.
Mocht u verdere vragen hebben, aarzel niet om me te contacteren.
Vriendelijke groeten
Greet

Linda marien

Alleen maar positief , zowel in de winkel als ook mijn bestelling online , snelle levering , alles top

Duidelijke uitleg en beschrijvingen van product

schaep

Zoals vorige keer helemaal in orde

snelle levering

Ann Persiau

Prima service

Veel kwaliteitsproducten

Kristel Aerts

Perfect !

Je kan steeds je vragen stellen, de verkoopsters hebben zelf genoeg ervaring om je verder te helpen ...