Hendrickx Luc

Vriendelijk, behulpzaam en goed onthaal door de eigenaars

de grote keuze van het diepvries vlees en snoepjes voor de dieren

denise verhille

Vriendelijke bediening met steeds duidelijke informatie

profesionele uitleg bij eventuele problemen bij mijn hond in verband met voeding

Ann Laenen

Snelle en correcte levering.

Er was een product besteld dat niet op voorraad was. Ik werd direct gecontacteerd en er werd een oplossing voorgesteld. De levering had helemaal geen vertraging.

luc

Uitstekende voedingsadvies voor uw hond

Snelle en uitstekende service

Timmerman viviane

Wij zijn al 5 jaar klant bij doggyschop wij zijn echt goed tevreden en ook de service en vriendelijke dame ik ben namelijk het vrouwtje van Bentley .Mijn man is onlangs spijtig genoeg overleden... Wij zijn al 5 jaar klant bij doggyschop wij zijn echt goed tevreden en ook de service en vriendelijke dame ik ben namelijk het vrouwtje van Bentley .Mijn man is onlangs spijtig genoeg overleden daarom bestel ik makkelijker via online zelfs die service is heel goed

Het zijn heel goede Produkten daar Bentley allergisch is ,en ik goede uitleg krijg welke producten goed zijn voor hem en ook natuurlijke voeding en snoepjes is wel heel belangrijk

Van deuren alan

Goede service, kwaliteit

Deftige uitleg

Ann Janssens

Goede kwaliteit en service.

Ruime keuze aan KVV en afhaalpunten.

Jurgen Blommaert

De verkopers hebben veel kennis over hun produkten

Veel kennis van hun produkten en een goede service

Verstraelen Marijke

De bestelling verliep vlot, klaar en duidelijke uitle hoe het moest en een vlotte levering

Stond goed uit gelegd hoe het te gebruiken en wat erin zat

Peelmans Edith

Toffe locatie, vriendelijke ontvangst, goede uitleg met kennis van zaken over de producten