Speltincx Ives

Dit bedrijf heeft een zeer ruim aanbod van dierenvoeding. Zowel diepvries, korrels als gestoomde voeders zijn verkrijgbaar.

Alle voeders die we reeds van vroeger gebruikte voor onze honden zijn aanwezig in deze zaak. Dit maakt makkelijker want zo moet je maar een zaak bezoeken om alles ineens te kunnen kopen.

Jolien Smets

Heel goed, gingen binnen is kijken voor snacks voor onze pup we kregen direct tips over welke de beste waren. En onze pup vind ze superlekker. Komen zeker nog is terug voor meer snacks. Want ze... Heel goed, gingen binnen is kijken voor snacks voor onze pup we kregen direct tips over welke de beste waren. En onze pup vind ze superlekker. Komen zeker nog is terug voor meer snacks. Want ze zijn al bijna op terug.

Delen van tips, helpen.

Rossaert Diana

Vriendelijke mensen goed geholpen

Ruime keuze

Veerle Lemouche

Goede uitleg gekregen toen ik overstapte van blikvoer naar diepgevroren vers vlees! Hoeveelheid, ingrediënten, gewenning... ik stapte super geïnformeerd buiten! Ook de knabbelsticks die mij werden... Goede uitleg gekregen toen ik overstapte van blikvoer naar diepgevroren vers vlees! Hoeveelheid, ingrediënten, gewenning... ik stapte super geïnformeerd buiten! Ook de knabbelsticks die mij werden aangeraden, zijn een succes! En dat voor een kieskeurige mops...

Vriendelijkheid en informatie

martine

Uitstekende service.

Gezonde voeding.

Greet

Wij kopen hier steeds onze diepvriesvoeding voor de honden. Altijd geleverd op het afgesproken tijdstip.

Levert steeds op tijd

Kinable johnny

Zeer goede zaak.goede uitleg en kennis over hun producten

Gerda De Doncker

Perfecte service, snelle levertermijn en goede feedback voor optimale thuislevering

Manou

Leuk bedrijf met goed producten!

Een heel goed aanbod, niet zoals andere dierenwinkels. Hier hebben ze beter Hondeneten en heel goed prijs/kwaliteit.

Reactie Thedoggyshop.be:

Hoi!
Dank je voor je feedback, wordt erg gewaardeerd :-)
Hoi!
Dank je voor je feedback, wordt erg gewaardeerd :-)
Om uw klantenkaart online te gebruiken dient u niets speciaal te doen, dit verloopt automatisch. Uw punten worden automatisch toegekend en zodra u voldoende gespaard heeft om korting te ontvangen, krijgt u van ons een kortingscode die u online kan gebruiken.
Het enige wat we vragen is dat u steeds met dezelfde naam of emailadres uw bestelling doorgeeft, zodat het voor ons makkelijk toe te voegen is.
U kan alles nalezen via hier https://www.thedoggyshop-webshop.be/c-3163228/klantenkaartsysteem/ of als u vragen heeft, kan u ons uiteraard steeds contacteren.
Vriendelijke groeten
Greet

Stephanie Van Oppens

We zijn erg tevreden met de snelle levering (via dpd), met het aanbod op de website en de correcte afhandeling van de bestelling ! We gaan zeker en vast nog meer gebruik maken van deze dienst :)... We zijn erg tevreden met de snelle levering (via dpd), met het aanbod op de website en de correcte afhandeling van de bestelling ! We gaan zeker en vast nog meer gebruik maken van deze dienst :)
Een echte aanrader !

Op de website worden alleen producten aangeboden die voldoen aan ons idee van gezonde voeding voor onze honden, we moeten dus niet eerst op zoek naar de goede producten, er zijn alleen maar gezonde... Op de website worden alleen producten aangeboden die voldoen aan ons idee van gezonde voeding voor onze honden, we moeten dus niet eerst op zoek naar de goede producten, er zijn alleen maar gezonde producten terug te vinden ! Dit bespaart ons veel tijd en moeite :)