Calders Vera

Prima service!

Snelle levering van de bestelling

Jooke

Zowel in de winkel als online, altijd paraat en vriendelijk. Je krijgt uitgebreide info over hun gamma en hulp bij het zoeken naar de juiste voeding voor jouw 4-voeter. Verwittigen netjes wanneer... Zowel in de winkel als online, altijd paraat en vriendelijk. Je krijgt uitgebreide info over hun gamma en hulp bij het zoeken naar de juiste voeding voor jouw 4-voeter. Verwittigen netjes wanneer de levering zal plaatsvinden. Ook regelmatig leuke acties om de klanten te belonen voor hun trouw.

Uitgebreid gamma voorzien van vrij complete productinformatie. En indien er iets eruit gegaan is, wordt dit meegedeeld met een alternatief.

haesevoets johan

Product was op werd vervangen door duurder op kosten van hunzelf dank u

snelle levering

Magda van wassenhove

Heel goed

Je kan altijd belen voor voeding tips tot hiertoe was dat heel goed

Hoba

Super snel ,goede producten

Super snel

Doïna De Mulder

Mooi assortiment boeken en vlotte levering

luc lierman

Steeds snelle en goede dienstverlening

Prima advies inzake voeding en snelle leveringen,staan steeds klaar voor informatie.

verlé dirk

Voor mij heel nieuw , heb 2 retrievers en ben een echte hondeman , had voordien de speciale brokken voor retrievers van royal can. die ik al jaren gebruikte en heel tevreden over was , maar wilde... Voor mij heel nieuw , heb 2 retrievers en ben een echte hondeman , had voordien de speciale brokken voor retrievers van royal can. die ik al jaren gebruikte en heel tevreden over was , maar wilde eens iets anders en door info van mijn vriendin die in lier woont (ik ben van de kust) en doordat zij haar jeugd doorbracht op jullie lokatie ben ik van meening ff te proberen met jullie merken , tot nu toe val het goed mee , dus wss zal ik blijven bij jullie kopen

is nog te nieuw voor mij

Stefan Vunckx

Positief, goed geholpen met de eerste keuze

goed aanbod

An Van der Auwera

Ik ben in de winkel geweest, goede uitleg. Via website besteld en zeer tevreden

Snelle levering zeer tevreden