Cis Woestenborghs

Goede en snelle communicatie en werkt prefect volgens afspraak

klantvriendelijk en met goede correcte info over de waren zonder opdringerig te zijn

tamara verbieren

Zeer tevreden !!

diepgaande kennis betreffende de voeding voor hond en kat

Tony Janssens

Goede keuze en snelle levering maar hoge leveringskosten en betaalkosten. Alles wordt doorgerekend...zelfs betaling met paypal is extra :(

Beste,
Bedankt voor uw beoordeling.
Bij ons zijn leveringen gratis vanaf 50 euro.
Beste,
Bedankt voor uw beoordeling.
Bij ons zijn leveringen gratis vanaf 50 euro.
Qua betalingsmogelijkheden kan u gratis betalen met Bancontact en per overschrijving, echter zijn de betaalkosten voor ons vrij hoog voor VISA en/of Paypal te aanvaarden vandaar dat wij jammer genoeg genoodzaakt zijn om een deel van deze kosten door te rekenen. Indien u deze kosten wenst te vermijden kan u steeds met Bancontact of per overschrijving betalen.
Ik denk niet dat onze winkel te vergelijken is met een internationaal bedrijf zoals Zooplus... ;-)

Van Doorslaer

Vriendelijke bediening en goede uitleg. Er wordt tijd genomen om alles uit te leggen.

Goed advies

Vera Calders

Zeer positief!

rita goyvaerts

Prima service! altijd correct gekregen wat ik bestelde op het afgesproken levermoment.

ruime keuze, thuislevering, prima service

Anja Stijnen

Vlotte afhandeling

Chris De Laet

Supervriendelijk, maar de goederen waren slecht verpakt waardoor 2 verpakkingen met natvoer waren opengegaan. Niet alles was te vinden op de website. Even bellen en het was opgelost.

Snelle respons, heel vriendelijk, mooi aanbod tegen een redelijke prijs.

Beste,
Bedankt voor uw feedback.
We trachten steeds onze goederen zo goed mogelijk te verpakken en stoppen overal extra materiaal in zodat de goederen toch wat beschermd zijn.
Jammer...
Beste,
Bedankt voor uw feedback.
Jammer genoeg was het materiaal dat we bij uw bestelling gebruikt hebben niet voldoende en werd het pakket niet erg zorgvuldig behandeld bij de koerierdienst.
Maar goed dat u het ons reeds mailde en zoals gezegd zullen we u deze verpakkingen ook vergoeden en zeker rekening houden met uw tips.

Lieselotte Ruts

Ik ben 1x in de winkel geweest en heb 1x online een bestelling gedaan. Met name het vers vlees en trainingssnacks zonder toevoegingen waren de reden.

Producten die niet in gewone dierenwinkels te krijgen zijn. Pure Producten =zonder toevoegingen. Alles wordt heel goed opgevolgd. De winkel is klein, eenvoudig en gemoedelijk.

Beste,
Bedankt voor uw feedback en uw tips, we gaan hier zeker rekening mee houden.

verbeeck ria

Altijd correcte afhandeling.