Van Vlerken Nancy

Zeer goede vriendelijke service

De kennis van de producten

Ingrid Deruytter

Eerlijk en klantvriendelijk .
Deskundig advies .

Eerlijkheid - Betrouwbaarheid - Deskundig advies - Ruime keuze

Goede en snelle dienstverlening maar redelijk onbeleefd.

Reactie Thedoggyshop.be:

Beste Raymond Panis, bedankt voor uw beoordeling.
Beste Raymond Panis, bedankt voor uw beoordeling.
We zijn niet echt mee met het feit dat we onbeleefd zouden geweest zijn aangezien er geen communicatie is geweest tussen ons buiten de notificaties die u krijgt dat de bestelling verzonden is en dat de koerierdienst bij u aan de deur is geweest dat u op de afgesproken dag/tijdstip niet thuis was.
Misschien kan u ons laten weten wat er exact gebeurd is? Was het iets met de koerierdienst?
Vriendelijke groeten The Doggy Shop

frea

Vriendelijke service!

suy erik

Het produkt

transport tevreden, product niet wat we verwacht hadden , was rawhide been gevlochten van Farmfood; was niet hetzelfde van kwaliteit dat we van de fokker in een starterspakket meekregen,,, dat was... transport tevreden, product niet wat we verwacht hadden , was rawhide been gevlochten van Farmfood; was niet hetzelfde van kwaliteit dat we van de fokker in een starterspakket meekregen,,, dat was een dik , vol been waar geen stukken van afbraken , dit is hol en voldoet niet aan onze verwachtingen; gevaarlijk telkens die losse stukken ..grt

Reactie Thedoggyshop.be:

Beste, bedankt voor uw reactie.
De rawhide van farmfood wordt met de hand gemaakt waardoor elke rawhide in grootte, dikte e.d. kan verschillen.
In de gevlochten variant bestaan ook 2...
Beste, bedankt voor uw reactie.
In de gevlochten variant bestaan ook 2 diktes, wij hebben enkel de dunste variant in ons assortiment, misschien ligt daar het verschil?
Voor vragen kan u ons steeds contacteren via info@thedoggyshop.be, wij zullen u met veel plezier verder helpen.

Lietart

Bestelling per internet

snelle en super goede levering van bestelling!

RJ

Thedoggyshop

De place to be voor gezonde voeding voor je trouwe viervoeter !!!

persiau ann

Tevreden

Vlotte communicatie

Julie Pluymers

Prima bestelling en levering.

Heel flexibel in de leveringen en perfect binnen de afgesproken tijdstippen.

Yasmine Verdeyen

Heel goed!

Snelle en goedkope levering. Correcte service en ruim aanbod!