Dean

Duidelijk, zonder kennis begonnen eraan en meteen gehaald. Echte aanrader.

Jennifer

2e x dat ik theorie garant heb gedaan en beide keren in 1x geslaagd. Ik moest een 2e x theorieexamen doen omdat mijn theorie was verlopen. De stof word er op een goede duidelijke manier ingestampt.... 2e x dat ik theorie garant heb gedaan en beide keren in 1x geslaagd. Ik moest een 2e x theorieexamen doen omdat mijn theorie was verlopen. De stof word er op een goede duidelijke manier ingestampt. Ik zou het iedereen aanbevelen die moeite heeft met leren uit een boek en snel wilt slagen. Hartelijk bedankt!

Martijn

Top lessen en 1x geslaagd

Fiorella sindi

Ik moest even wennen aan het tempo waarop je de informatie kreeg, maar het was uiteindelijk geen probleem want de docent herhaalt alles meerdere keren en betrekt iedereen erbij. Super goede methode... Ik moest even wennen aan het tempo waarop je de informatie kreeg, maar het was uiteindelijk geen probleem want de docent herhaalt alles meerdere keren en betrekt iedereen erbij. Super goede methode om snel te leren!

Mitchel

Goede duidelijke leerschool

Kayleigh

Het was ontzettend vroeg, maar het was het zeker waard. De persoon legt alles goed uit en er is altijd tijd voor vragen. Voor de scooter en auto heb ik zelf geleerd en heb ik er een aantal keer over... Het was ontzettend vroeg, maar het was het zeker waard. De persoon legt alles goed uit en er is altijd tijd voor vragen. Voor de scooter en auto heb ik zelf geleerd en heb ik er een aantal keer over gedaan, nu ik theorie garant heb gedaan voor de motor ben ik in één keer geslaagd het is dus zeker aan te raden om de cursus te volgen.

Daisy van Sleeuwen

Fijne manier van les geven en betrekt iedereen met de vragen.

Justin van veghel

Is echt een top cursus zeker een aanrader👌🏻

Eray

Geweldig! Zeker een aanrader

Morris

Goede duidelijke lessen en meteen geslaagd.