Herman van den Brink

Op afspraak, snel, vriendelijk, transparant in de prijs. TOP SERVICE!!!

Michiel van Reenen / Kafai Publishing

Parima.

Parima.

Reactie ThePhoneLab:

Bedankt voor het delen van jouw ervaring :-)

R Dekker

Ongekende service!

Toelichting

Ben gisteren geholpen door Martijn. Dit is een vakman die begrijpt wat zijn klanten willen. De reparatie van mijn MacBook Pro werd direct opgepakt en uitgevoerd terwijl ik ongeveer een half uur voor... Ben gisteren geholpen door Martijn. Dit is een vakman die begrijpt wat zijn klanten willen. De reparatie van mijn MacBook Pro werd direct opgepakt en uitgevoerd terwijl ik ongeveer een half uur voor sluitingstijd binnenkwam. Ik had erop gerekend dat ik mijn laptop een paar dagen zou moeten missen maar hij maakte het werk af terwijl het inmiddels al na sluitingstijd was. Ik ben enorm blij met deze ongekende 5-sterren service!

Reactie ThePhoneLab:

Bedankt voor de mooie woorden, mochten we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen dan ben je altijd welkom :-)

Philippe Rubens

Top, een 10! Alles klopt: prijs, kwaliteit, snelheid, deskundig en sympathieke medewerkers, openingstijden. Binnen 30 minuten stond ik weer op straat met een gerepareerde iphone

Reactie ThePhoneLab:

Wat fijn om te horen Philippe, super erg bedankt voor het delen. In de toekomst ben je altijd welkom :-)

Henk

Super

Toelichting

Vanmiddag geweldig geholpen door jullie medewerker (helaas ben ik zijn naam vergeten) met de het schoonmaken van de aansluit van mijn Samsung S22. Top šŸ‘šŸ‘

Reactie ThePhoneLab:

Wat fijn om te horen Henk, heel erg bedankt voor het delen! Mochten we je in de toekomst nog ergens bij kunnen helpen dan ben je altijd welkom :-)

ThePhonelab Frederick Henderiklaan

Prima service

Goed šŸ‘

Reactie ThePhoneLab:

Fijn om te horen, bedankt voor het delen van jouw ervaring (:

Rob

Wederom Top !

Toelichting

Zonder afspraak, vriendelijk en snel geholpen

Reactie ThePhoneLab:

Wat fijn om te horen Rob, super erg bedankt voor het delen!

Tim

Telefoon afgeleverd. Ging niet meer aan. Helaas konden zij het probleem niet verhelpen. Hoefde niks te betalen na diagnose.

Beste Tim,
Beste Tim,
Dank voor het delen van jouw ervaring! Uiteraard werken we geheel op No Cure No Pay en is een diagnose bij ons altijd kosteloos. Mocht er in de toekomst een hulpvraag zijn kijken we er graag naar voor je!
ThePhoneLab Utrecht

Jannis

Zeer vriendelijke en professionele service.

Reactie ThePhoneLab:

Bedankt voor het delen van jouw ervaring :-)

M Langenberg

Vriendelijk efficiƫnt personeel. Betaalbaar ook. Prima dus

Reactie ThePhoneLab:

Fijn om te horen, bedankt voor het delen!