Cees ten Thije Coaching & Training

Vriendelijke, snelle, vakkundige service

Reactie ThePhoneLab:

Bedankt voor het delen van jouw ervaring!

Ricardo

Heel tof! Experts die je goed informeren over de mogelijkheden

Reactie ThePhoneLab:

Fijn om te horen Ricardo! Bedankt voor het delen en in de toekomst ben je altijd welkom :-)

Anneleen

Mega chill

Toelichting

USB-C poort en geluidbox functioneerden niet meer nadat ik mijn mobiel in een bekerhouder had gezet waar, achteraf gezien, ondefinieerbare smurrie in zat. De vriendelijke Phone Lab professor maakte... USB-C poort en geluidbox functioneerden niet meer nadat ik mijn mobiel in een bekerhouder had gezet waar, achteraf gezien, ondefinieerbare smurrie in zat. De vriendelijke Phone Lab professor maakte het schoon en al borstelend werd het volume harder en laadde mijn mobiel weer op. Kosten? Nee joh, kleine moeite. Mega chill.

Reactie ThePhoneLab:

Fijn om te horen dat we jouw probleem kosteloos konden verhelpen, heel erg bedankt voor het delen! In de toekomst ben je altijd welkom :-)

Hugo

Heel goed

Toelichting

Vriendelijk, professioneel, goed advies en snelle service.

Reactie ThePhoneLab:

Bedankt voor het delen Hugo :-)

Frank Hebdriksma

Top ervaring met ipad air 2020 accu vervanging. Binnen een uurtje kon ik hem weer ophalen en prettig geholpen.

Reactie ThePhoneLab:

Bedankt voor het delen van jouw ervaring Frank, mochten we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen dan ben je altijd welkom :-)

Jelle

Top, geen aanmerkingen

Reactie ThePhoneLab:

Bedankt voor het delen Jelle!

Hans

Snel, vakkundig gerepareerd en goede communicatie

Fijn om te horen Hans, bedankt voor het delen! (:

FK

Heel goed.

Toelichting

Snelle service. Vriendelijk. Weten wat ze doen.

Reactie ThePhoneLab:

Fijn om te horen, bedankt voor het delen!

Iris

Super goed geholpen!

Reactie ThePhoneLab:

Fijn om te horen Iris, heel erg bedankt voor het delen! (:

Van de Spek

Super goed en snel geholpen goede service. 👍👍👍👍👍👍

Reactie ThePhoneLab:

Fijn om te horen, super erg bedankt voor het delen. Mochten we je in de toekomst ergens bij kunnen helpen dan ben je altijd welkom :-)