Ronald

Makkelijk reserveren en prima service.

Reactie ThePhoneLab:

Fijn om te horen, bedankt voor het delen (:

Anne

Hele goede ervaring! Vriendelijke man en snelle service.

Reactie ThePhoneLab:

Bedankt voor het delen van jouw ervaring Anne, in de toekomst ben je altijd welkom (:

Theo

Mijn Apple is te oud om te repareren bij Apple store. Bij jullie kan het wel en voor een goede prijs. En snel direct gerepareerd met gratis koffie. Aardige man.

Reactie ThePhoneLab:

Fijn om te horen Theo, mochten we nog wat voor je kunnen betekenen in de toekomst dan ben je altijd welkom (:

Barbera Groen

Super positief en wat een service! Het wordt tijd dat jullie ook naar Leiden komen :)

Reactie ThePhoneLab:

Fijn om te horen Barbera, we zullen het in gedachten houden :-)

Frank

Prima service, telefoon klaar op de afgesproken tijd.

Reactie ThePhoneLab:

Bedankt voor het delen Frank :-)

Engin Sasmaz

Uitermate goed

Toelichting

Vriendelijk, vakkundig, spraakzaam en snel

Reactie ThePhoneLab:

Fijn om te horen, bedankt voor het delen :-)

J.W.M. Simon

Prettig en snel en adequaat geholpen door een zeer kundige medewerker

Toelichting

prettig en snel en adequaat geholpen door een zeer kundige medewerker

Reactie ThePhoneLab:

Wat fijn om te horen, heel erg bedankt voor het delen. In de toekomst ben je altijd welkom :-)

Gertjan Bunte

In 1 woord: Fantastisch

Toelichting

Kwam hier met een kapot scherm. Binnen half uur gefixed. Scherm dat ik uitgekozen had was niet voorradig. Ik kreeg een upgrade naar een duurder scherm voor dezelfde prijs. De medewerker hulde zich... Kwam hier met een kapot scherm. Binnen half uur gefixed. Scherm dat ik uitgekozen had was niet voorradig. Ik kreeg een upgrade naar een duurder scherm voor dezelfde prijs. De medewerker hulde zich in witte doktersjas en ging gelijk aan de gang. Hij was bijna net zo blij als ik toen ik de deur weer uitliep. Chapeau! Wat een toonbeeld van klantvriendelijkheid!! Ik heb ze al bij 3 mensen aangeraden. Zo werkt dat dus.

Reactie ThePhoneLab:

Wat een mooie woorden Gertjan, daar zijn we heel blij! Super erg bedankt voor het delen, in de toekomst ben je altijd welkom :-)

Bianca

Had ik veel eerder moeten doen!

Toelichting

Supersnel en vakkundig geholpen!

Reactie ThePhoneLab:

Wat fijn om te horen Bianca, super erg bedankt voor het delen! In de toekomst ben je altijd welkom :-)

Midas Meester

Topservice, altijd vriendelijk

Reactie ThePhoneLab:

Bedankt voor het delen :-)