Daniëlle Bruijn

Kundig snel gerepareerd, goede prijs

Konden gelijk terecht, € 50 goedkoper dan bij de concurrent

Frank Evelein

Vandaag naar Phone Lab aan de Marnixstraat. Wow! Deskundig, vriendelijk, de juiste vragen. En geen kosten "want het was iets kleins". Terwijl ze wel degelijk wat hebben gedaan.

Toelichting

Dit was mijn tweede ervaring daar en met een andere specialist dan de eerste keer. Beide zeer servicegericht en prettig in de omgang.

Hans van de Laar

Zeer tevreden over de kennis en vriendelijke bejegening van de medewerkers. Hebben begrip voor "digibeten"

Toelichting

DE kosten vond ik ook meevallen.

Kelly

Wederom uitstekend!! Super fijn, snel en vriendelijk geholpen! Beste plek in Amsterdam!!

Adriaan de Groot

Prima service. Duidelijke uitleg. Plenty koffie en cola. Vriendelijke medewerkers.

Tobias van der Linden

Vriendelijk, snel en kundig geholpen

Toelichting

Ik had een afspraak gemaakt om de batterij van mijn S10+ te laten vervangen. Vriendelijk, snel en kundig geholpen. De medewerker had het druk zat maar kon het allemaal prima managen. Chapeau!

CPM Ederveen

Ik ben altijd erg tevreden over the phone lab. Deze keer had ik een nieuwe batterij nodig en ik kon mijn tel na een uur al ophalen.

Toelichting

Leuke medewerkers, goede kennis van zaken, goede adviezen , vriendelijk en behulpzaam en geduldig. Heel prettig om deze winkel in de buurt te hebben