schokkenbroek

(Bewerkt)

Snelle afhandeling van de bestelling.

goede aftersales en alles naar volle tevredenheid opgelost .

al tot twee keer toe een terugbelverzoek gedaan
met een aantal vragen , tot op heden nog geen belletje gehad
inmiddels contact gehad, en alles keurig en naar volle tevredenheid...
al tot twee keer toe een terugbelverzoek gedaan
met een aantal vragen , tot op heden nog geen belletje gehad
inmiddels contact gehad, en alles keurig en naar volle tevredenheid opgelost.
daarvoor een dikke duim.
mischien nog een kleine toevoeging voor de site om de ondervloeren ook te verkopen zodat je een compleet pakket kunt kopen

L.W. Geleijnse

Bestelling netjes afgehandeld, wel dagje vertraging bij levering

Levert goed product

Er wordt geadviseerd om warmtedoorlatende folie te gebruiken maar er wordt nergens vermeld wat voor soort dat dan is. Staat ook niet bij de folie die ze zelf verkopen.

Dorcas Bprgers

Erg goede service!
Erg goede service!
Om te zorgen dat ik de bestelling op tijd kreeg, hebben ze meer malen contact met me gezocht om het bezorgadres aan te laten passen. Een heel fijne proactieve aanpak, zo werd onze verbouw-planning niet onnodig vertraagd.

De bezorgtijd melding genoemd op de website klopte perfect!
Erg vriendelijk.
Prijs-kwaliteit verhouding.

Peter Siebeling

Goed en overzichtelijke Website, met een snelle afwerking van het bestelde artikel

Hilbert Vuur

Kan iemand mij vertellen of die misschien problemen heeft gehad met het warmte folie
Bij mij is het al 3 keer doorgebrand
Hilbert Vuur 0611882800

Gabe

Website was duidelijk en de bezorging prima! Product voldoet boven verwachting. Ik raad het aan. Ervaring met klantenservice heb ik nog niet.

Goede informatie en goede prijs.

Betalen met creditcard zou geen extra geld mogen kosten krachtens PSD2

HA Commeren

Duidelijke en overzichtelijke website, bestelling en levering verloopt soepel en snel.

het product is ideaal voor vloer renovatie waar niet in de vloer gefreesd kan of mag worden en waar de deuren en dorpels laag aan de grond zitten, in mijn geval zat een verwarmingsradiator in de weg... het product is ideaal voor vloer renovatie waar niet in de vloer gefreesd kan of mag worden en waar de deuren en dorpels laag aan de grond zitten, in mijn geval zat een verwarmingsradiator in de weg in een te klein gebouwde hal, met deze dunne folie verwarming heb ik warmte en ruimte in deze hal gecreeerd.

de aansluitdraden zitten aan beide hoeken van de korte foliezijde dit is wat lastiger naar èèn aansluitpunt te brengen.

Janssen

Goede informatie, snelle levering

Veel keuze, snelle correct levering . Zeer tevreden

Info op website

Casper Moerland

Veel aanbod, klant moet wel erg spitten om de verschillen te vinden en te begrijpen.
Lekkere snelle levering en compleet.
Betaalwijze ook prima.

Ja, goed product en eenvoudig te installeren

De verschillen tussen de producten beter /duidelijker aangeven.
Zo kan de klant gemakkelijker een keuze. Maken.

Jan Schepers

Heel goed contact met de eigenaar gehad. Hij nam alle tijd om uitleg te geven en mee te denken over de vloerisolatie. Heel prettig!

Meedenken, vriendelijk, goede prijs, goede kwaliteit

Handleidingen op website nog iets duidelijker