J. van der Linden

Ik was op zoek naar een klokthermostaat en via de site van ThermoLamina kon ik deze snel vinden, met alle benodigde informatie.

Snelle levering en hetzelfde product goedkoper dan andere winkels

Bouwbedrijf de Graaf

Al jaren prettige samenwerking, correcte afhandeling bij evt problemen

Schapendonk

Zonder al te veel kennis over vloerverwarming heb ik via Thermolamina een systeem aangeschaft. De toelichting op de Website is helder. Na de bestelling is het product snel geleverd.

Geen klachten dus.

Helderheid website en snelheid leveren.

S.J.Schouwstra

Via Internet en de site van Jumpax ondervloeren kwam ik op het spoor van Thermo Lamina.
Alle vragen die ik had m.b.t. de ondervloer en de temperatuurregeling (incl vloersensor) werden vakkundig beantwoord.
Ook het leggen liep dankzij de deskundige uitleg voorspoedig. Inmiddels is de PVC vloer geplakt met daaronder de Jumpax TOP (zonder extra isolatie!) . Het systeem werkt naar behoren en ik kan het bedrijf van harte aanbevelen.

zie boven

nee

Ed Heijbsdijk

Snelle correcte levering .

Niet duur vergleken met andere systemen

Informatie maten kan beter rol voor 7-11 meter is aan de krappe kant ,op de doos staat ook voor 8 vierkante meter .

ammerlaan

Erg fijn klantvriendelijk bedrijf. Pakket wordt erg snel verstuurd. Erg jammer dat de post niet dezelfde snelheid heeft. De track en trace code gaf een goede tijdsplanning weer. Alleen was de... Erg fijn klantvriendelijk bedrijf. Pakket wordt erg snel verstuurd. Erg jammer dat de post niet dezelfde snelheid heeft. De track en trace code gaf een goede tijdsplanning weer. Alleen was de postbode ruim een uur eerder al geweest. Ik heb toen 2 euro extra moeten betalen om het pakket extra vroeg bij een post punt op te kunnen halen. Echt schandalig aangezien zij foute informatie verstrekken. Misschien beter met gls werken. Die leveren stipt en volgens afspraak.

Heel makkelijk zelf te doen

Reactie ThermoLamina.nl:

Beste,
Vervelend om te horen dat PostNL het pakket niet op het aangegeven tijdstip heeft bezorgd. Wij zullen uw advies meenemen.

Roland Hol

Snelle levering en degelijk ingepakt. Degelijke apparatuur. Helemaal top! Thanks.
Met vriendelijke groet Ro

Ja, bij thermolamina zijn de prijzen gewoon het laagst. Informatie over het product is duidelijk. Snelle levering.

Jan Berends

Snelle levering na bestelling.

Niks bijzonders.

Duidelijker schriftelijke informatie over leggen enz.

Keulemans

Snelle en juiste respons op vraag of thermostaat bruikbaar is als vervanging van oude. Snelle levering

B&B De Stapper

Via internet de mogelijkheden gevonden en zo duidelijk omschreven en uitgelegd dat ik niet verder hoefde te zoeken.

mooie dunne folie en makkelijk te leggen

timerfunctie in de thermostaat