Nancy Oomkens

Van Vliet

Beoordeling

Positief

Ash

Heel goed en snel geleverd

Jouw ervaring

Heel snel geleverd, producten bevallen me goed ! Mooie kaart bij gehad ! Top winkel !

Matthijs

Mooi assortiment en eigenheid daarin

Snelle en goede service

Inge

Mooie spullen, snelle levering

Prima!

Sharon

Prachtige geboortedag Boeddha’s

Jouw ervaring

Afgelopen week 2 geboortedag Boeddha’s besteld. En wat zijn de Boeddha’s prachtig tot in het kleinste detail. Mooi verpakt in een handgeschept papieren tasje met daarin een beschrijving van de... Afgelopen week 2 geboortedag Boeddha’s besteld. En wat zijn de Boeddha’s prachtig tot in het kleinste detail. Mooi verpakt in een handgeschept papieren tasje met daarin een beschrijving van de Boeddha en een klein beschermzakje. Echt een aanrader als je iemand iets persoonlijks cadeau wil geven.

tai chi tao

EEN CADEAU BIJ EEN CADEAU

Jouw ervaring

Ik kocht een cadeautje voor cursisten, dat werd snel perfect geregeld. Bovendien kreeg ik voor zelf er nog eens een gratis attentie bij. Klasse!!

Trajectum College

Superleuke kaarten

Jouw ervaring

Ik bestel elk jaar de kaarten voor mijn examen leerlingen. Dit jaar was ik vrij laat met bestellen en gelukkig door de snelle service had ik ze in het weekend binnen zodat ik ze kon schrijven.... Ik bestel elk jaar de kaarten voor mijn examen leerlingen. Dit jaar was ik vrij laat met bestellen en gelukkig door de snelle service had ik ze in het weekend binnen zodat ik ze kon schrijven. Supersnelle service !! En de zakjes thee in de doos is super lief 🥰