Aerts

Snelle en correcte levering

A Heida Dakbedekking Heerenveen

Super snelle levering ! Top spul 💪🏻

TreblaTreg gcv

Wat ik zocht vond ik aan de beste prijs bij THS. Snelle en gemakkelijke bestelling. Levering dag erna. Aanrader

Sterke prijs!

Klaas

Zaagblad besteld, dit was binnen enkele dagen geleverd

Sterke punten en/of tips

prima track en trace voor je pakket, zodat je kan zien wanneer de chauffeur aankomt. Prijs is ook netjes.

Vollewens

Goede website

Van dyck tuinarchitectuur

Levering heeft meer dan een week geduurd

Reactie THS Tools:

Goedemiddag. We vinden het uiteraard erg vervelend dat uw bestelling zo lang onderweg is geweest. De zaagbladen die u bestelde waren inderdaad lang onderweg naar ons. Dit was ook aangegeven op onze... Goedemiddag. We vinden het uiteraard erg vervelend dat uw bestelling zo lang onderweg is geweest. De zaagbladen die u bestelde waren inderdaad lang onderweg naar ons. Dit was ook aangegeven op onze website. Helaas is er daarna door PostNL ook nog een fout gemaakt, waardoor ze de aansluiting naar België hebben gemist. Hierdoor hebben wij de aangegeven levertijd niet gehaald. De aangegeven levertijd is echter wel altijd een indicatie. We doen ons best om hier aan te voldoen. We zullen uw feedback meenemen in de evaluatie en eventueel de levertijden verruimen. Met vriendelijke groet, Team THS Tools.

correct

Glashandel Verloop B.V.

Prettige site en snelle levering van de producten.

Sterke punten en/of tips

Er was van onze bestelde artikelen niet genoeg aanwezig, daarom werden we netjes gebeld of we de bestelling wilden splitsen of dat het later in een keer verzonden kon worden.

Onderdeel voldoet volledig, redelijk snel geleverd

Voegbedrijf Jan Bakker

Ik was op zoek naar een Arbortech machine die ik via de webshop van THS Tools heb gevonden. Uiteindelijk de machine in de showroom in Groningen opgehaald. Zeer tevreden met de service!

Sterke punten en/of tips

Goede service en weten waar ze over praten.