Goede ervaring het was de eerste maal dat ik wat besteld heb bij uw bedrijf
Duidelijk en snel. Prijs - kwaliteit moeten we nog ervaren, maar heb er vertrouwen in
Hendrik Stuifzand
Was goed en snel geleverd
Folkert de Boer
Goed. vrijdagavond besteld en zou zaterdag bezorgd worden, wat helaas niet gebeurde. Werd maandag persoonlijk gebeld om te vertellen dat ze een fout hadden gemaakt en dat het meteen verstuurd...Goed. vrijdagavond besteld en zou zaterdag bezorgd worden, wat helaas niet gebeurde. Werd maandag persoonlijk gebeld om te vertellen dat ze een fout hadden gemaakt en dat het meteen verstuurd werd.
Repairservice Fixit
De bestelling was niet compleet maar na telefonisch contact was dit zo verstuurd en werd al de volgende dag aangeleverd. Erg tevreden van de snelheid en service van THS
Zeer tevreden
Govaert Jacques, Jurist/psycholoog
De Heer Steenbergen heeft alle tijd genomen om mij als amateur behulpzaam te zijn. Hij heeft voor mij op zijn kosten naar Husqvarna gebeld en mij teruggebeld naar België. Perfecte levering zoals...De Heer Steenbergen heeft alle tijd genomen om mij als amateur behulpzaam te zijn. Hij heeft voor mij op zijn kosten naar Husqvarna gebeld en mij teruggebeld naar België. Perfecte levering zoals beloofd. THS is een aanrader. Deze ervaring heeft bij mij alle wantrouwen weggenomen ten opzichte van deze (voor mij) internetwinkel. Pluim verdiend!
bertus kramer
Uitstekend personeel heel oplettend
Scherpe prijzen, en denken met je mee.
Sander
Goede online zoekmethode. Snel inzage in technische gegevens. Goede service en snelle levering.