Installatietechniek Ger Wante

Snelle levering. alles duidlijk

Sebastian Even

Ondertussen al meerdere keren Hikoki gereedschap gekocht en iedere keer weer snel de spullen in huis gekregen.

Sterke punten en/of tips

Nette prijzen, veel voorraad en snelle verzending.

Ton Rouwhorst

Heel goede verzorging

Xander Niemeijer

Miranda van der Velden

Goede snelle service. Vriendelijk te woord gestaan. Was iets afgebroken van de bestelde pomp en had het op de voicemail gemeld op zaterdag. Maandag zat het onderdeel al op de post. Super goede... Goede snelle service. Vriendelijk te woord gestaan. Was iets afgebroken van de bestelde pomp en had het op de voicemail gemeld op zaterdag. Maandag zat het onderdeel al op de post. Super goede service.

Camping Veldzicht BV

Snelle correcte levering

Ward Caluwaerts

Geen enkele vraag is teveel!… correct, oplossend en daarbij een snelle levering…een bedrijf waar je op kan rekenen !

Hans van Elburg

Snel geleverd

Klaas Ghesquière

Al 2 keer een toestel van hikoki opgestuurd omdat er plots iets mee scheelde. Zonder veel vragen te stellen, hebben ze dit gewoon kosteloos vermaakt of me zelf een nieuw opgestuurd. Ik ben echt... Al 2 keer een toestel van hikoki opgestuurd omdat er plots iets mee scheelde. Zonder veel vragen te stellen, hebben ze dit gewoon kosteloos vermaakt of me zelf een nieuw opgestuurd. Ik ben echt extreem tevreden over deze service van hen.

Sterke punten en/of tips

Jullie garantieservice is echt tip top in orde!

Bert

Vlotte levering en kwaliteits producten.