Erik

Ik kocht een aantal items online.
Alle communicatie verliep snel en correct.
Ook de levering was tijdig en volledig volgens afspraak!

goeie communicatie !

Nick Hendrickx NH-Technics

Ik werd zowel telefonisch als via e-mail door Maikel bijgestaan en kreeg op al mijn vragen een gepast antwoord waardoor ik met veel plezier mijn bestelling bij jullie webshop heb geplaatst. In de... Ik werd zowel telefonisch als via e-mail door Maikel bijgestaan en kreeg op al mijn vragen een gepast antwoord waardoor ik met veel plezier mijn bestelling bij jullie webshop heb geplaatst. In de toekomst zal ik zeker opnieuw beroep doen op jullie voor materiaal te bestellen.

Vriendelijk/snelle reacties/gepaste informatie

Reactie THS Tools:

Goedemorgen. Hartelijk dank voor uw leuke review! We wensen u veel plezier van uw bestelling en hopen u uiteraard snel weer te zien!
Maikel THS Tools

marnix

Suuuuupersnelle levering. Top!

Ronny De Puysseleyr

Prima service

Dak en schrijnwerken Clauw

Goede prijs, vlugge levering, correcte uitleg bij goederen

RVG

Altijd keurig en snel geleverd !

Wim van Lammeren

Snelle levering. Goed advies en juiste hulp bij reclame ( defect produkt na zeer kort gebruik)

Sterke punten en/of tips

Wanneer product defect is t.g.v. fabricagefout niet zeggen dat het met de fabrikant wordt opgenomen maar direct aangeven dat product kan worden geretourneerd. U levert het product tenslotte, niet de... Wanneer product defect is t.g.v. fabricagefout niet zeggen dat het met de fabrikant wordt opgenomen maar direct aangeven dat product kan worden geretourneerd. U levert het product tenslotte, niet de fabrikant.

frans Versteegen

Onze bestelling werd snel en goed verpakt. Daarna werd deze perfekt afgeleverd.

Mathias Frans

Ze bekijken elke order, en contacteren zelf indien er een conflict is.

Sterke punten en/of tips

Ze bekijken elke order, en contacteren zelf indien er een conflict is.