Arie van Schaik

Zeer snelle levering wel dure verzend kosten van een paar koolborsteltjes mar dat had ik er voor over kon ik het apparaat de volgen de dag al maken

Zeer snel geleverd fantastisch

Coy Buggenhout

Perfect

Snel geleverd

David

Goede prijzen, supersnelle levering

Snel, scherpe prijs

M Gerritsen montage en betonboren

Meerdere keren hier besteld en iedere keer volgende dag al geleverd. Bestel de volgende keer hier weer.

snelle levering

winfried hilgerink /hilgerink service en onderhoud

Al meerdere bestelling gedaan en steeds snel geleverd volgens afspraak gewoon zoals het moet .

Sterke punten en/of tips

Groot aanbod en scherp geprijsd

Jeroen Doolaege

Heb een hikoki cc14sfwa gekocht en door de snelle levering snel verder met mijn klus en deze kan wel in een hoek van 90 tot 45 graden afkorten want de spanklem kan je verdraaien dmv bouten maar niet... Heb een hikoki cc14sfwa gekocht en door de snelle levering snel verder met mijn klus en deze kan wel in een hoek van 90 tot 45 graden afkorten want de spanklem kan je verdraaien dmv bouten maar niet de slijper zelf zoals je veel ziet bij hout afkortzagen

Vakkundig, snel antwoord, goedkoopste van 10 bedijven

Metselbedrijf de wit Heerhugowaaard

Snelle levering ondanks de corona helemaal top

goeie duidelijke website

Jos van Schie

Had een probleem met een oplader.Alleen kon ik de aankoopbonnen datum niet meer terugvinden
Na telefonisch contact een nieuwe bestelden korting en op eigen initiatief een snellader opgestuurd
Ik ben er erg blij mee

Sterke punten en/of tips

Er wordt goed geluisterd naar de klant en ook naar een oplossing gezocht

Rob Bartman

Goed, vriendelijk verstand van zaken

Service uitstekend zo doorgaan

Tim Hoornaert

Zeker een aanrader en vlugge service
Top ??????