Video Reviews

Snel

Dit pakje was zo klein, had in enveloppe gepast.
Verspilling van kartonnen doos.

SJ

Ik heb resistance bands gekocht. Echter zijn het geen banden maar losse stroken. Dit staat niet in de beschrijving en is niet te zien op de foto!

Artikel is snel in huis.

Juiste omschrijving plaatsen bij de artikelen om miskoop te voorkomen

Gina

Ik heb een prima ervaring gehad met dit bedrijf.

Het product stond goed omschreven op de website, er stonden duidelijke foto's bij, de website is heel gemakkelijk in gebruik.

Ik ben heel lang op zoek geweest naar de beschrijving van hoe de deurstopper werkt bij de elastiekset die ik kocht, maar die heb ik nergens kunnen vinden. Ook niet in de beschrijving van het product... Ik ben heel lang op zoek geweest naar de beschrijving van hoe de deurstopper werkt bij de elastiekset die ik kocht, maar die heb ik nergens kunnen vinden. Ook niet in de beschrijving van het product zelf. Nu is het geen hogere wiskunde dus ik weet ondertussen wel hoe het werkt.

Goede en zeer snel geleverd

goede en snelle levering netjes verpakt

ik zie geen rede voor verbetering

Beste,
Bedankt voor je positieve feedback!
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. :)

Terpie

Tot op heden goede ervaring.

Vandaag besteld morgen in huis 👍

Tip. Productinformatie mag wel iets duidelijker.

Beste Terpie,
Bedankt voor uw review!
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat het artikel voldoet aan uw verwachtingen!
In ons blog kun je vaak nog meer...
Beste Terpie,
Bedankt voor uw review!
In ons blog kun je vaak nog meer achtergrondinformatie vinden over onze fitness artikelen, het blog vind je hier: https://www.fitshopxl.nl/blog/

Snelle service.

Snelle service.
terugkoppeling goed
trackbevestiging pakketje

geem

AnoniemJP

Goede ervaring.

Gekregen wat ik verwachte.

geert

Bestelling via bol.com. In eerste instantie dus geen direct contact. Echter, bij ontdekking van een klein mankement, ben ik uitermate correct behandeld. Binnen korte tijd ontving ik een nieuw... Bestelling via bol.com. In eerste instantie dus geen direct contact. Echter, bij ontdekking van een klein mankement, ben ik uitermate correct behandeld. Binnen korte tijd ontving ik een nieuw onderdeel.

Snel, correct en meedenkend.

Geen.

Bedankt voor uw review!
Vervelend om te lezen dat het eerste exemplaar niet voldeed aan uw verwachtingen. Fijn om te lezen dat het snel is opgepakt en dat u inmiddels een goed exemplaar tot uw beschikking hebt!

Govind Vloemans

Heel prettig