Video Reviews

Jeroen Franssens

Behulpzaam en snel in de reactie via de mail!

Zorg voor de autorisatie van de gezondheidsbon.

Beste,
Hartstikke bedankt voor uw positieve reactie! Wij zullen uw feedback meenemen in onze verbeterpunten.

Wim

Eerste bestelling. Vrij onduidelijk van wat je er juist mee kan doen. Filmpje zou leuk zijn en vooral veel duidelijk maken welk type van band je JUIST nodig hebt...
Ik koos voor de zwaarste...
Ik koos voor de zwaarste omdat ik 90 kg weeg maar dit blijkt niet de juiste keuze te zijn gezien ik hem amper kan uitrekken... Als ik me wil optrekken krijg ik hem amper tot mijn knie (ben 1m88). Ik heb gebeld met het nr op de bon maar die kon me niet zeggen hoe ver die band kon rekken... Dat verwacht ik toch van een klantendienst als je niets anders verkoopt??? Ook op mijn mail kreeg ik hier geen duidelijk antwoord op... Beetje teleurgesteld dus! Doe hier iets aan aub!
Groetjes Wim

Snelle communicatie maar onbevredigend antwoord.

Filmpje en extra info over wat je juist met welke band kan doen is zeer wenselijk!

Beste Wim,
Beste Wim,
Bedankt voor uw feedback.
Wij hebben inmiddels een filmpje gezet op onze Facebookpagina hoe te werken met Fitness Elastieken. Ook zijn er meerdere blogs over geschreven.
Daarnaast kunnen klanten nu ook tegen een kleine vergoeding een e-book bestellen.
Hier staat duidelijk in hoe je de elastieken kunt gebruiken en welke kleur waarvoor staat.
Sanne van Specishops

Maikel van veluw

Heb bij pullbands.nl 14-06-2016 een set xl besteld.. daarbij zat een extra elastiek te weinig bij.. en binnen 2 keer was een handvat kapot.. vele mails later.. en enige tijd.. eindelijk reactie en... Heb bij pullbands.nl 14-06-2016 een set xl besteld.. daarbij zat een extra elastiek te weinig bij.. en binnen 2 keer was een handvat kapot.. vele mails later.. en enige tijd.. eindelijk reactie en is me een paar keer belooft dat ze het zoude opsturen... nog steeds niks mogen ontvangen.. zeer slechte service en slecht berijkbaar

Afspraken na komen.. en reageren op de mail is waardeloos

Bedankt voor uw feedback.
Vervelend dat het niet goed is gegaan bij uw bestelling.
Wij zijn op doordeweekse dagen van 09.00 uur tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar.
Jammer...
Bedankt voor uw feedback.
Vervelend dat het niet goed is gegaan bij uw bestelling.
Jammer dat u geen contact met ons heeft kunnen krijgen.
Hopelijk is het nog wel goedgekomen met uw bestelling?
Sanne van Specishops

Snelle afwikkeling

Beste,
Hartstikke bedankt voor uw positieve reactie!

AGS

Heel goed. Heel goeie naam voor een website die pullbands verkoopt

Ze antwoorden hun telefoon, man! Dat is deze dagen echt raar, maar de beste klantenservice.

Langere powerbands/ Misschien 2 meter (dus 4 meter als je het knipt en op grond legt)

Beste AGS,
Hartelijk dank voor uw reactie! Fijn om te horen dat u onze dienstverlening en producten als positief heeft ervaren. Wij zullen je verbeterpunten meenemen!
Met vriendelijke...
Beste AGS,

Fabian Francisco

Erg teleurgesteld, er stond een verkeerde address op mijn pakket, dus ik moeste rond lopen in mijn straat om het pakket te vinden. Heb ook een mail gestuurd, na twee dagen nog niet beantwoord.

Het product was wel snel geleverd, hoewel op een verkeerde address.

Bij het verzenden van het product controleer nogmaals of het address correct is.

snel

Pakket controleren De instructie misten in het pakket.

Beste,
Bedankt voor uw reactie! Zou u even contact willen opnemen via contact@pullbands.nl? Dan kunnen wij het voor u opsturen.

Likderaan

Na het bestellen erg snel ontvangen.

Beste,
Hartelijk dank voor uw reactie!
Specishops

Pakket werd niet bij de buren afgeleverd, daardoor duurde het wat langer voor ik het kon ophalen.

Beste,
Wij zijn afhankelijk van onze vervoerder. Door onmacht kan het wel eens voorkomen dat uw bezorging anders verloopt dan verwacht.
Fijn om te lezen dat u uiteindelijk toch het artikel...
Beste,
Fijn om te lezen dat u uiteindelijk toch het artikel heeft weten te bemachtigen. Veel succes met sporten!

Leon

Snelle levering, na mailcontact binnen een paar uur antwoord. Goede service!

Levering en service zoals je het graag wilt!

Ga zo door

Beste Leon,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback!