Hoe heeft u onze bezorging/montage service ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u onze klantenservice ervaren?
J. Broers
Mijn ervaring met dit bedrijf is goed! Ze denken mee, en er is veel mogelijk. Zelfs op kort termijn bezorgen! Nogmaals bedankt
Jan van Urk
Een nieuw bed gekocht zeer goed voorgelicht en ze doen wat ze zeggen. Uitstekend bedrijf. Zeker aan te bevelen.
Corrie van Vliet
Mijn ervaring met dit beschrijf is meer dan geweldig Prima geholpen aardige meneer. Kon niet beter.
Arend
Goede service en alles keurig geregeld
Komt keurig zijn afspraak na
Els Bekker particulier
Ik werd enorm goed geholpen door Fedde uiterst vriendelijk , ook toen ik niet ineens een beslissing kon nemen bleef hij zeer vriendelijk dus petje af ik was niet de gemakkelijkste klant. ook de man...Ik werd enorm goed geholpen door Fedde uiterst vriendelijk , ook toen ik niet ineens een beslissing kon nemen bleef hij zeer vriendelijk dus petje af ik was niet de gemakkelijkste klant. ook de man die het bed bracht en installeerde was uitmate vriendelijk en behulpzaam dus enorm tevreden
F. De Ruijter
Keurige service en levering.
Willem Vos
Erg prettige mensen. Snel en accuraat geholpen. Niks dan lof.
Robbert Jack Droop
Alles even vlot afgehandeld en geen overdreven statements. Zo hoort het, eerlijk duurt het langst!