H. Bison

Knieband brace besteld en zeer snel geleverd.

Reactie Thuiszorgwinkelonline.nl:

Hartelijk dank voor deze mooie review. Wij proberen de producten altijd zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen.

Jan Beuse

Zeer positief, een aantrekhulp voor steunkousen besteld, had de xs in plaats van xl versie van de Juzo Easy Fit. Omruilen geen enkel probleem. Klantgericht en pro actieve medewerkers

IF

(Bewerkt)

De afhandeling bij die onverhoopt niet goed zijn gegaan, worden goed opgelost. Je voelt je met recht goed behandeld.

Beste Ingrid,
Hartelijk dank dat je onze oplossing zo positief hebt ontvangen. Dank voor je review.

Mols

Bezorgkosten en als je wil retourneren moet je weer retourkosten betalen. Nieuwe bestelling gedaan bij bol.com geen bezorgkosten en paket kwam ook van thuiszorgwinkelonline.nl

I. Sprooten

Ik ben zeer tevreden met mijn kniebrace (genutrain)

Reactie Thuiszorgwinkelonline.nl:

Hartelijk dank voor deze review.

Mariet Maas

Een Push patella brace besteld. Werd keurig en snel geleverd, maar zat erg strak. Gebeld met klantenservice en de medewerker vraagt me de omvang onder de knie op te meten. Meteen was het commentaar:... Een Push patella brace besteld. Werd keurig en snel geleverd, maar zat erg strak. Gebeld met klantenservice en de medewerker vraagt me de omvang onder de knie op te meten. Meteen was het commentaar: "deze past niet, u moet de PushMed patella brace bestellen, die is groter". Op de website staat bij beide artikelen dezelfde maataanduiding (universeel) aangegeven. Retourneren mag, maar deze ontbrekende informatie kost me wel € 13.90 verzendkosten, die ik niet had gehad als de gegevens gewoon op de website hadden gestaan.

martens j

Wij kochten een handig gel kussen 1 jaar geleden...nu wilden we een 2de zo hebben we er 1 thuis en 1 in de dagzorg ruimte en jullie hadden nog exact dezelfde. heel tevreden

Beste Jan,
Fijn dat je zo tevreden bent. Hartelijk dank voor je review.

Bart Ligtvoet

Prima en vertrouwd bedrijf.

Beste Bart,

Jan

Goed materiaal

Beste Jan,
Hartelijk dank voor je review.

Antoinette

Heel goed