H. van de Plas

Het was een bestelling die geen schoonheidsprijs verdiende. Het product was in voorraad op de website, bleek niet zo te zijn. De maatvoering op de website bleek ook niet te kloppen met de... Het was een bestelling die geen schoonheidsprijs verdiende. Het product was in voorraad op de website, bleek niet zo te zijn. De maatvoering op de website bleek ook niet te kloppen met de maatvoering van de fabrikant, dus bij ontvangst van het pakket bleek het product veel te klein. Na contact met jullie moest het juiste product ook besteld worden, maar werd uiteindelijk na een aantal dagen geleverd met een retourformulier om het verkeerde product terug te sturen.
Het retourformulier bleek ik daarna niet te kunnen gebruiken ,de code klopte niet. Na bij jullie aangegeven te hebben dat de code niet werkte werd er gevraagd of ik het pakket wilde retourneren en de portokosten zelf wilde betalen dat jullie daarna het bedrag zouden terugstorten. Op terugbetaling van deze portokosten zit ik nog te wachten ……

Reactie Thuiszorgwinkelonline.nl:

Onze oprechte excuses voor het ongemak. Wij hebben intern een fout gemaakt en daar had u last van. Wel fijn dat we even contact hebben gehad en het hebben kunnen oplossen

Ivo van Riel

(Bewerkt)

Goed!

Beste Ivo,
Ondanks dat het niet direct goed ging is het toch goed gekomen. Dank voor je geduld en je review.

Ferry Soffner

Mag spreken van een goede ervaring!

Beste Ferry,
Hartelijk dank voor dit prachtige cijfer.

KnieBrace

Kan niet beter!!! Uiterst tevreden van bestellen tot en met leveren. Zeker aan te raden!!

Reactie Thuiszorgwinkelonline.nl:

Hartelijk dank voor dit prachtige cijfer.

Nico van Dijk

Bestelling werd snel geleverd en voldoet volledig aan mijn verwachting

Beste Nico,
Dat is fijn om te lezen. Hartelijk dank voor je review.

Wim Roos

Ik heb maar weinig ervaring met de site van thuiszorgonline kan dus geen goed of minder goede ervaring geven,bestelling onderweg.Ik ga dusde levertijd ervaren.

Beste Wim,
Ik hoop dat je tevreden met ons bent en dat we aan je verwachtingen voldoen. Hartelijk dank voor je review.

Sunny

Order werd correct afgehandeld, snel geleverd.

Beste Sunny,
Hartelijk dank voor dit mooie cijfer.

L.C.Buijs

Uiterst tevreden

Reactie Thuiszorgwinkelonline.nl:

Hartelijk dank voor dit mooie cijfer. Beter kan niet.

greet bunt huttinga

Prima bedrijf. snelle service

Beste Greet,
Hartelijk dank voor je review.

P.van den Boogaard

Goeie en snelle levering

Beste Piet,
We proberen onze producten altijd zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen. Hartelijk dank voor dit mooie cijfer.