Anne

Prima verlopen. Uit Canada voor mijn moeder in zorgcentrum Tobias gekocht.

Beste Anne,
Blij dat we over onze grenzen ook vindbaar zijn. Hartelijk dank voor je review.

Nvt

Ik heb een bestelling gedaan van 2 exemplaren zelfde maar. Ik ontving er één. Gebeld en daarna keurig 2e exemplaar ontvangen. Echter bleek andere maat. Die maar gehouden, voldeed wel. Maar niet mijn... Ik heb een bestelling gedaan van 2 exemplaren zelfde maar. Ik ontving er één. Gebeld en daarna keurig 2e exemplaar ontvangen. Echter bleek andere maat. Die maar gehouden, voldeed wel. Maar niet mijn bedoeling.

Beste Wouter,
We hebben inmiddels contact gehad. Fijn dat je het zo sportief oppakt.

G. Prins

De brace werkt uitstekend voor mijn pijn aan de knieschijf

Reactie Thuiszorgwinkelonline.nl:

Fijn dat het product zijn werk doet en dat je minder klachten hebt. Hartelijk dank voor deze review.

Leonard F. de Jong

Er van uitgaande dat de kwaliteit van de geleverde producten van prima kwaliteit zijn komt het aan op service en klantvriendelijkheid.
Daar is bij de Thuiszorgwinkel ook niets mis mee. Sterker...
Daar is bij de Thuiszorgwinkel ook niets mis mee. Sterker nog de contacten aan de telefoon, het inmeten en het na komen van de levering afspraken is buitengewoon goed verlopen. Het zijn heel aardige mensen en weten waar ze mee bezig zijn.
Al dat gene waar een klant blij van wordt.

Beste Leonard,
Dit is de mooiste review die we tot nu toe gehad hebben. Hier doen we het voor. Fijn dat je zo tevreden bent en hartelijk dank voor deze review.

Waalboer

Beste Herta,
Hartelijk dank voor je review.

Gerard Zaal

Snelle levering, goedkoop en goede kwaliteit

Beste Gerard,
Dank voor je review. Wij proberen onze producten altijd tegen een eerlijke prijs/kwaliteitverhouding aan te bieden.

Oma's lieveling

Snelle correcte levering. Mooi assortiment.Aanrader!

Reactie Thuiszorgwinkelonline.nl:

Ik snap wel waarom je oma's lieveling bent. Hartelijk dank voor deze mooie woorden.

M P

Zeer goed

Beste Marianne,
Hartelijk dank voor dit mooie cijfer.

Martin Lassauw

Snelle levering. Ik had 2 mitella's besteld. Na 1 dag de 1e mitella ontvangen. Na 3 dagen de 2e mitella gekregen.

Beste Martin,
Fijn dat je zo tevreden bent. Wij zijn erg blij met dit cijfer.

Hans

Snel en correct geleverd

Beste Hans,
Hartelijk dank voor je review.