M. Ter Steege

Goede communicatie, product zoals omschreven, snel verstuurd en netjes verpakt. Top!

Henk

Zeer goede ervaring. Vriendelijke en professionele behandeling!!

R Yasar

(Bewerkt)

TJ

Ze bieden goede kwaliteit sieraden aan. Ze zijn snel met verzenden en goed in communicatie.

Mevr. Marion Simons

Heb net en account aangemaakt en heb een fout gemaakt bij mijn naam het moet Marion Simons zijn had verschillende vragen over het schoonmaken van een Dupont aansteker. Heb geloof ik Simins ingevuld... Heb net en account aangemaakt en heb een fout gemaakt bij mijn naam het moet Marion Simons zijn had verschillende vragen over het schoonmaken van een Dupont aansteker. Heb geloof ik Simins ingevuld wat verkeerd is.
Mevr. Marion Simons

Lubach

Hele fijne juwelier waar ik al een paar keer via Internet iets bij gekocht heb. Snelle en zeer goede service. Bij vragen of ergens toch niet mee eens, ze staan overal voor open en samen wordt er... Hele fijne juwelier waar ik al een paar keer via Internet iets bij gekocht heb. Snelle en zeer goede service. Bij vragen of ergens toch niet mee eens, ze staan overal voor open en samen wordt er gewerkt aan de gewenste oplossing.

N.

Mooie sierraden, goede prijs-kwaliteit verhouding en een vriendelijke service, zeer tevreden!

Richard

Eerlijk en goed advies. Uitstekende prijs gekregen voor onze sieraden. Aanrader!