Ik heb gouden armband gekocht voor het eerst via webshop. Was 2x ervoor wel in de winkel geweest voor zegelringen En de service is via de webshop net zo uitstekend als gewoon iets kopen...Ik heb gouden armband gekocht voor het eerst via webshop. Was 2x ervoor wel in de winkel geweest voor zegelringen En de service is via de webshop net zo uitstekend als gewoon iets kopen bij hun in de winkel. Mooi verpakt in sierdoosje en iets lekkers erbij plus visitekaartjes echt vol lof over TIEMAN JUWELIERS. Raad het iedereen ter zeerste aan. Bij deze ook 5 ***** sterren
M Overbeeke
Zeer goed
Van Nierop
Heel goed
Wendy&Hugo
We hebben een prachtige witgouden ring met diamant gekocht wat ik erg spannend vond om zoiets niet fysiek te kopen maar van een foto. De ring is precies zoals op de foto's prachtig! Het werd snel...We hebben een prachtige witgouden ring met diamant gekocht wat ik erg spannend vond om zoiets niet fysiek te kopen maar van een foto. De ring is precies zoals op de foto's prachtig! Het werd snel geleverd met een leuk aardigheidje erbij.
Steven
Perfect!!
Fam. J.G.J. de Groot - Bottinga
Over Tieman Juweliers hebben wij alleen maar zeer veel lof. Deskundige en zeer vriendelijke behandeling. Van harte aanbevolen.
Coen
Prettig. Goed verpakt, snel en mooi :-) Voor herhaling vatbaar. Zeer vriendelijke benadering door personeel. Top.
X
Simon
Goed product goede levering
Hofma
Correct bedrijf voldoet aan verwachting Product geleverd zoals op de website beschreven staat.