Jara

Mijn ervaring met Tieman is zeer positief. Er wordt snel en duidelijk gereageerd via mail en toen bleek dat mijn aankoop anders was dan verwacht bleef de service even goed. Met begrip en zelfs met... Mijn ervaring met Tieman is zeer positief. Er wordt snel en duidelijk gereageerd via mail en toen bleek dat mijn aankoop anders was dan verwacht bleef de service even goed. Met begrip en zelfs met voorstel om de verzendkosten te delen omdat ik iets niet goed begrepen had werd alles snel afgehandeld en stond het geld weer snel op mijn rekening na retour zenden. Naast mooie artikelen en goede prijzen zo belangrijk met internet bankieren omdat het vaak om hoge bedragen gaat en vertrouwen anders werkt via internet dan live in een winkel. Dat begrijpen ze bij Tieman enorm goed.

Renate Bakker-Droppert

Eindelijk weer eens een bedrijf wat ik zéér kan aanbevelen!! Duidelijke en vriendelijke communicatie, afspraken worden ook écht nagekomen. Hartelijk dank Tieman Juweliers.
Ik ben onder de...
Ik ben onder de indruk.
Dit was voor mij de eerste keer dat ik iets bij u kocht, maar zeker niet de laatste keer.

J. de Graaff

Goede service, snelle levering en vriendelijke medewerker

S vd veen

Het product komt overeen met verwachtingen. Snelle levering. Een aanrader.

Zeer blij met mijn nieuwe zegelring :-)

Prettige ervaring, sieraden uit erfenis laten taxeren. Geen kosten en ze namen er alle tijd voor! Heel fijn, hartelijk dank. Ik kom zeker bij u terug als het zo uit komt.

Start van het nieuwe jaar was met de fa. Tieman wederom een heel goede ervaring. Weer zeer tevreden met prachtige sieraden en een vriendelijke, correcte behandeling.

Annette Valk

Prima ervaring. Op elke mail zeer snel antwoord en duidelijke communicatie. En alle vragen worden ook beantwoord.
Vriendelijk en goede service. Voor herhaling vatbaar!

Renee

Goede ervaring met Tieman Juweliers.