Ik ben zeer tevreden over het zaken doen van Tieman Juweliers. Toppie!!!
Kim Westerweel
Kundig en prettige mensen.meedenkend ,oplossingsgericht en zeer hartelijk.ten zeerste aan te bevelen en ik kom graag bij jullie terug !
Patricia Huisman
Prettige winkel. Mooie sieraden die ook echt zijn zoals op de foto. Vlotte reacties en afhandeling. 👍
Jlew
Fijn contact gehad over een ring die ik erg graag wilde hebben. Uiteindelijk een oude ring ingeruild en bijbetaald. Snelle afhandeling en fijne communicatie. Verzending binnen 1 dag en mooi...Fijn contact gehad over een ring die ik erg graag wilde hebben. Uiteindelijk een oude ring ingeruild en bijbetaald. Snelle afhandeling en fijne communicatie. Verzending binnen 1 dag en mooi ingepakt. Voelde als een cadeautje!
Mooie zaak. Eigenaar is vriendelijk, eerlijk, betrouwbaar en begripvol.
Zoals beloofd door Tieman, Bestelling top geleverd,veilig transport en zeer goed verpakt,ook beloofde goud certificaat met info bijgeleverd. Kben zeer tevreden en kijk uit naar een volgend...Zoals beloofd door Tieman, Bestelling top geleverd,veilig transport en zeer goed verpakt,ook beloofde goud certificaat met info bijgeleverd. Kben zeer tevreden en kijk uit naar een volgend mooi aanbod. Ik wens de firma een mooie Kerst en een voorspoedig 2020 toe..