Ben bijtoeval aan dit adres gekomen ben er geweest een mooie antieke hanger en ring gekocht ben zeer tevreden en goed geholpen
Sandra Penson
Via marktplaats gevonden, is een eerlijk bedrijf
Remco
Hier een ring gekocht voor m'n vrouw. Bestelling ging snel en soepel. Levering na 2 dagen en was prima verpakt. Zou er zo weer iets bestellen.
Bezoek aan huis gehad omdat ik slecht te been ben. Heel fijn dat het zo kan.
Sam
Prettige ervaring, duidelijk advies en mooie producten.
Danny
Ontspannen ontvangst, hele prettige benadering!
Hopstaken
Als het niet te lang duurd met de levering dan waarschijnlijk toch echt hoog ik heb de kettingen en armband nog niet van dichtbij gezien (afwerking van alles /geheel ervan) laat ik nog weten zeker!...Als het niet te lang duurd met de levering dan waarschijnlijk toch echt hoog ik heb de kettingen en armband nog niet van dichtbij gezien (afwerking van alles /geheel ervan) laat ik nog weten zeker! Wat opgestuurd/bezorgt kan worden wil je dat dan alvast laten aankomen niet dat het zo is dat je echt tot alles er is of wat dan ook en dan pas verzenden aub,dat zou schelen ,,M.V.G.ilco Hopstaken
Wendy
Snelle levering en mooie sieraden voor een leuke prijs
Superservice!
Ton
Dat de mail voor de beoordeling sneller is dan het nog niet ontvangen produkt.