Snelle en correcte levering van een heel mooie lamp . Thanks Petra Parewijck
Snelle levering!
En snel! De volgende dag had ik de lamp in huis.
Alles tip top in orde
Ik heb een wandlamp gekocht. Het is een mooi lampje maar je kunt het lampje niet aan de muur hangen. Het is niet mogelijk om de lamp aan de muur te hangen zonder het kapot te maken. Uhhh en het...Ik heb een wandlamp gekocht. Het is een mooi lampje maar je kunt het lampje niet aan de muur hangen. Het is niet mogelijk om de lamp aan de muur te hangen zonder het kapot te maken. Uhhh en het lampje is nu kapot. De lasnaden zijn gebroken en de glasnaden zitten los. Nou , ja, jammer dan
Prachtige kwaliteit en zeer snelle bezorging!
Alles prima verlopen kon niet beter
De bestelling werd heel snel verwerkt en verstuurd. Ik werd uitstekend op de hoogte gehouden, en kon middels een track&trace code de status van het pakket bijhouden. Bij ontvangst bleek de lamp...De bestelling werd heel snel verwerkt en verstuurd. Ik werd uitstekend op de hoogte gehouden, en kon middels een track&trace code de status van het pakket bijhouden. Bij ontvangst bleek de lamp uitstekend verpakt te zijn, zodat er minimale kans op schade was. De lamp zelf was ook van uitstekende kwaliteit.
Mooie collectie op de website. De producten zijn nauwkeurig afgewerkt. Telefonisch prettig contact. De verzending van het product; prima.
Uitstekend verpakt ,snelle levering en daar boven op nog een kopers bescherming