Prima. Systeem werkt goed, overzichtelijk interface, vrij intuitief qua gebruik.

Ik gebruik TimeChimp inmiddels al een paar maanden voor het registreren van interne (project)uren. De interface is heel intuitief en daardoor eenvoudig in gebruik. Een handleiding volgen is niet... Ik gebruik TimeChimp inmiddels al een paar maanden voor het registreren van interne (project)uren. De interface is heel intuitief en daardoor eenvoudig in gebruik. Een handleiding volgen is niet nodig. Wat ik ook makkelijk vind is de mogelijkheid voor het in 1x kunnen invullen van een hele week a.d.h.v. 1 regel. Ook kun je voorgaande weken kopieren, zodat je bij repeterende uren/weken dit eenvoudig snel kunt invullen/verwerken.

Yara Weening

Ik loop nu stage bij een bedrijf en met TimeChimp kan ik heel goed en overzichtelijk mijn uren registratie bijhouden. Ik ben er erg tevreden mee.

Mij ervaring zijn positief, het programma werkt makkelijk en is overzichtelijk.

POSH Marketing

(Bewerkt)

Een fijne tool om mee te werken want het is erg duidelijk en laagdrempelig.

Easy to use. Mostly intuitive. I wish there were more categories, but this is on our side, not yours.

Sinds afgelopen jaar binnen ons architectenbureau begonnen met het gebruiken van TimeChimp. Sindsdien is de ervaring met TimeChimp erg positief. De uren worden per project regulier en strakker... Sinds afgelopen jaar binnen ons architectenbureau begonnen met het gebruiken van TimeChimp. Sindsdien is de ervaring met TimeChimp erg positief. De uren worden per project regulier en strakker bijgehouden en middels het filter systeem kunnen alle totalen met een oogopslag opgehaald worden.
Af en toe hebben wij wel verbeterpunten voor het programma, maar je merkt dat achter de schermen wordt gewerkt aan de gebruiksvriendelijkheid van het programma. Prijs/kwaliteit is hierdoor zeker aan te bevelen.

Accountant Iris

Super goed product en super snelle en goede klantenservice!!!

J.C. de Rijke / HG Cloud Solutions

TimeChimp biedt een zeer eenvoudige en overzichtelijke oplossing voor het boeken van uren en declaraties.
De interface is overzichtelijke en eenduidig. Niet teveel poespas, direct kunnen doen wat nodig is.
Mooi product!

Top! Super makkelijk om je uren bij te houden en te reflecteren waar je tijd in gaat zitten!