Satya mama

Werkt heel fijn tot nu. Heb met terug werkende kracht nog mijn urenadministratie op orde kunnen krijgen. Nu dagelijks een kleine handeling via de app om het op orde te houden, heel handig en... Werkt heel fijn tot nu. Heb met terug werkende kracht nog mijn urenadministratie op orde kunnen krijgen. Nu dagelijks een kleine handeling via de app om het op orde te houden, heel handig en overzichtelijk.

Arend

Vanuit mijn stagebedrijf werk ik met TimeChimp, waar alle medewerkers hun eigen gegevens per dag invullen. Mijn ervaring met dit bedrijf is goed, de website functioneert naar behoren en ik heb geen... Vanuit mijn stagebedrijf werk ik met TimeChimp, waar alle medewerkers hun eigen gegevens per dag invullen. Mijn ervaring met dit bedrijf is goed, de website functioneert naar behoren en ik heb geen nare ervaringen gehad.

Esther Enderli

(Bewerkt)

Gemakkelijk je uren ingeven en ter accordering aanbieden.

Wouter Jans

Ik ben tevreden met de diensten die zij leveren. Ik kan makkelijk mijn uren bijhouden en makkelijk exporteren naar moneybird.

Leon M.

Het instellen kost even tijd, net als bij iedere applicatie, maar wijst allemaal voor zich. Het gebruik is ontzettend eenvoudig en maakt het enorm plezierig! Het zorgt voor gemakkelijke verzameling... Het instellen kost even tijd, net als bij iedere applicatie, maar wijst allemaal voor zich. Het gebruik is ontzettend eenvoudig en maakt het enorm plezierig! Het zorgt voor gemakkelijke verzameling van benodigde gegevens voor de fiscus en doet dit op een plezierige manier.

Top, makkelijke en overzichtelijke manier om je uren te registreren

Mang

Vind het een goed bedrijf kan me uren maik invullen en makkelijk aanpassen

Stan Koen

Makkelijk programma. Snel en efficiënt je uren invoeren. Misschien wel als tip: kilometers direct op hele kilometers afronden of tenminste de optie hebben tot.

Super handig.
Vanaf je telefoon of de computer altijd je uren invullen. Enigste wat jammer is dat met regelmaat de site er langzaam is en lang moet nadenken.

(Bewerkt)

Hi,
Wij gebruiken TC nu sinds 3 maanden ongeveer. En in principe werkt het okay.

Het product is gemaakt en afgestemd op alleen de Nederlandse tijdzone. Niet handig voor ons