Prima app, in het begin is het wel even zoeken waar je alles kwijt moet. Het zou voor ons bedrijf handiger zijn als 'project' boven 'klant' gaat, maar da's een kleinigheidje.
Makkelijke tool om werkuren te registreren, werkt vlot en wijst zichzelf uit.
Van Gastel Projectmanagement
TimeChimp is echt een uitkomst voor het bijhouden van je uren en kilometers! De app werkt goed en snel! Eenvoudig uren invoeren, laten goedkeuren (opdrachtgevers) en vervolgens snel factureren! Echt...TimeChimp is echt een uitkomst voor het bijhouden van je uren en kilometers! De app werkt goed en snel! Eenvoudig uren invoeren, laten goedkeuren (opdrachtgevers) en vervolgens snel factureren! Echt een uitkomst, administratie doe je even snel tussendoor en wordt tot een minimum beperkt!
Maaike
TimeChimp is precies wat ik als zzp'er nodig heb voor de registratie van mijn uren, uitgaven en ritten. Het is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en je kunt het zo gedetailleerd maken als je zelf...TimeChimp is precies wat ik als zzp'er nodig heb voor de registratie van mijn uren, uitgaven en ritten. Het is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en je kunt het zo gedetailleerd maken als je zelf wilt. Functionaliteiten worden n.a.v. feedback van hun klanten regelmatig aangepast/verbeterd.
coherence consulting
Dit jaar na 47 jaar werken in de gezondheidszorg met pensioen gegaan, dit jaar ook gestart als zzp er organisatie en advies werk. Ik heb inmiddels 7 projecten lopen. Nu een maand geleden Time chimp...Dit jaar na 47 jaar werken in de gezondheidszorg met pensioen gegaan, dit jaar ook gestart als zzp er organisatie en advies werk. Ik heb inmiddels 7 projecten lopen. Nu een maand geleden Time chimp aangeschaft, gelet op de toch het wat complexe gedoe met Exel bestanden. Daarnaast hanteer ik gedifferentieerde tarieven voor de verschillende opdrachtgevers . Kortom , vraagt even uitzoeken en wennen met TimeChimp, maar de kennisbank en helpdesk ondersteunen mij uitstekend . Een geweldig programma , iedere dag de registratie invullen, en einde van de maand facturen versturen . Top
VDZ64 projectmanagement
Sinds enkele maanden maak ik gebruik van TimeChimp. Voor het aangegaan van een abonnement zijn onze vragen goed opgepakt en werd tijdens een belafspraak een nadere toelichting gegeven op het...Sinds enkele maanden maak ik gebruik van TimeChimp. Voor het aangegaan van een abonnement zijn onze vragen goed opgepakt en werd tijdens een belafspraak een nadere toelichting gegeven op het product.
Tim
Mooie gebruiksvriendelijke interface, werkt gemakkelijk en intuïtief
Tobania
Zeer leuk bedrijf om mee samen te werken. Ik merkte een bugje op, meldde dit via de chat en binnen de twee dagen was het probleem al opgelost in productie voor alle klanten. Topservice!
Platipus
We houden met Timechimp onze uren bij. Werkt prima!