GoHashtag

(Bewerkt)

Geweldig!!! Al jarenlang klant en kan het echt iedereen aanraden. Zeer gebruiksvriendelijke software met vele koppelingen en een erg fijne service als je ergens niet uitkomt. ??

PoZoB

Goede ervaring, snel reactie en actie indien nodig.
Duidelijk,overzichtelijk en gebruiksvriendelijk voor gebruiker en beheerder.

Autosociaal

Helemaal prima

Planet X FX b.v.

Prettig in de omgang.

VA byInge

Ik ben zeer tevreden over het gebruik en het gemak van de tool. Het is zeer gebruiksvriendelijk en ook gemakkelijk om binnen handomdraai een overzicht uit te draaien, zowel op maand- of weekbasis... Ik ben zeer tevreden over het gebruik en het gemak van de tool. Het is zeer gebruiksvriendelijk en ook gemakkelijk om binnen handomdraai een overzicht uit te draaien, zowel op maand- of weekbasis maar ook basis van bepaalde projecten of diensten.
Bedrijf denkt ook met je mee, omdat ik nog geen btw-nummer had kon ik mij allereerst niet aanmelden voor een abonnement, dit hebben ze voor mij aangepast. Echt top!

Vlinc

Fijn en makkelijk systeem om mee te werken

JW Horevoorts

Positieve ervaring, maar er zijn nog verbeterpunten

Reactie TimeChimp:

Hoi,
Hoi,
Bedankt voor je review. Eventuele verbeterpunten die je hebt horen we altijd graag. Deze kun je mailen naar support@timechimp.com of indienen via onze eigen feedbackportaal: https://app.timechimp.com/#/feedback.
Alvast bedankt voor het meedenken!
Gr.
Brendan

Arianne van Heesch

Goede ervaring, reageren snel op vragen per mail en zijn goed te bereiken. Duidelijke uitleg over systeem gehad en goed geholpen bij de inrichting.